"Riterių" saugas L.Traore: "Galvoju apie kovą dėl pirmosios vietos"

Prieš ketverius metus į Lietuvą atvykęs legionierius iš Dramblio Kaulo Kranto Lajo Traore paskutinysis iš praėjusio sezono „Riterių“ sudėties prisijungė prie komandos. Pastarasis 2019 – ųjų sezono pabaigą praleido dėl menisko traumos. Dėl tos pačios priežasties jis paprašė klubo vadovų į Lietuvą sugrįžti savaite vėliau nei į pirmąją treniruotę susirinko jo komandos draugai.

„Pasiruošimą turėjau pradėti antradienį, bet taip gavosi, kad susirgau. Šiuo metu jau viskas gerai, todėl džiaugiuosi galėjęs susitikti su komandos draugais“, – oficialiai svetainei kalbėjo L.Traore.

Pirmąsias kontrolines 2020 – ųjų rungtynes „Riteriai“ jau rytoj žais su „Liepajos“ futbolininkais. Tiesa, L.Traore dar nepasirodys.

„Be abejo, man dar ankstoka (šypsosi). Kol kas dirbsiu su fizinio pasirengimo treneriu individualiai. Kai jis pasakys ok, tada prisijungsiu prie pagrindinės grupės“, – sakė L.Traore.

Vos atvykęs į pirmąją treniruotę, legionierius susitiko su naujuoju komandos treneriu Mindaugu Čepu. Treneris pasveikino savo auklėtinį su sugrįžimu į treniruočių procesą bei palinkėjo kuo greičiau prisijungti prie komandos draugų.

„Tikiuosi, kad ta trauma nebesugrįš. Jaučiuosi tikrai gerai ir pasiruošęs naujiems iššūkiams. Tikiu, kad tai bus mūsų metai, todėl galvoju apie kovą dėl pirmosios vietos ir pagaliau pasipuošti aukso medaliu. Mes esame kariai ir tikrai nepasiduosime“, – kalbėjo L.Traore.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...