"Riteriui" M.Ramanauskui komanda įteikė dovaną

Kol šalyje dar nebuvo paskelbtas karantinas, „Riterių“ futbolininkai ir administracija šeštadienį aplankė pirmajame A lygos ture siaubingą traumą patyrusį ekipos draugą Matą Ramanauską. Pastarajam komanda dovanų įteikė „PlayStation“ žaidimų konsolę bei palinkėjo greičiau grįžti į rikiuotę.

„Kiekvienas atsidūręs tokioje situacijoje kaip Matas, norėtų sulaukti dėmesio ir žinoti, kad nėra pamirštas. Dovana – tai smulkmena, bet… esu labai laimingas, kad mūsų komanda yra tikra komanda. Neatsirado nei vieno, kuris prieštarautų ir sakytų, kad neprisidės prie dovanos. Matai, sveik kuo greičiau ir sugrįžk dar stipresnis“, – apie sprendimą aplankyti M. Ramanauską pasakojo Valdemaras Borovskij.

Priminsime, kad rungtynėse su „Kauno Žalgiriu“ kovodamas dėl kamuolio M. Ramanauskas nesėkmingai susidūrė su varžovu bei netrukus buvo išvežtas į ligoninę, kur vaikinui nustatyti daugybiniai lūžiai bei stiprus smegenų sutrenkimas. Per savaitę situacija pasikeitė kardinaliai – futbolininkas jaučiasi žymiai geriau, šypsosi ir jau dabar laukia sugrįžimo į aikštę.

„Sveikata gerėja, o su tokiu komandos draugų palaikymu į aikštę grįšiu dvigubai greičiau (šypsosi). Sunkiu metu palaikymas labai padeda. Iš tikro, toks komandos vizitas labai nustebino. O juo labiau ir dovana (šypsosi). Mielieji, visiems jums esu labai dėkingas“, – džiaugsmo ir dėkingumo neslėpė M.Ramanauskas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...