Rugpjūčio 1 d. transferai ir gandai: "Barcelona" nesėkmė ir "Chelsea" paieškos

Liepos 1-ąją dieną oficialiai atsidarė 2017 metų vasaros žaidėjų perėjimo langas.

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" tradiciškai iki transferų lango pabaigos kiekvieną dieną pristatys svarbiausias naujienas susijusias su žaidėjų perėjimais ir įvykusiais sandoriais.


***

Daugybei "Barcelona" žaidėjų itin atsibodo Neymaro perėjimo į PSG istorija ir ją supantys gandai. Jie neketina daugiau atkalbinėti brazilo likti Katalonijoje ("Sport")

***

"Chelsea" susidomėjo "Leicester City" saugu Danny Drinkwateriu, jis taptų į "Man Utd" išvykusio Nemanjos Matičiaus įpėdiniu ("Sky Sports")

***

Milano "Inter" planuoja pateikti 35 mln. svarų sterlingų vertės pasiūlymą už "Liverpool" puolėją Sadio Mane ("Daily Express")

***

"Liverpool" neketina sudėti ginklų ir iki paskutinės perėjimo langų valandos kovos dėl "Southampton" gynėjo Virgilio van Dijko ("Daily Mail")

***

"Liverpool" atmetė dar vieną "Barcelona" pasiūlymą už Ph.Coutinho. Šįkart brazilas neparduotas už 100 mln. eurų ("RMC Sport").

***

"Everton" planuoja stiprinti sudėtį naujokais. "Mirror" praneša, kad R.Koemano treniruojamas klubas artėja prie susitarimo su Gylfi Sigurdssonu, už kurį "Swansea" gaus 50 mln. svarų sterlingų kompensaciją. Taip pat žvalgomasi į puolėjus - Olivier Giroud bei Christianą Benteke.

***

Miuncheno "Bayern" atmetė "skystą" "Milan" pasiūlymą už saugą Renato Sanchezą. Italai norėjo suderinti paskolinimą už 10 mln. eurų vienam sezonui, o vėliau numatyti galimybę už 40 mln. eurų kitąmet kontraktą perpirkti ("Le10Sport.com")

***

"Liverpool" ketina iš po nosies "Arsenal" nušvilpti Thomasą Lemarą. "Raudonieji" taip pasielgs, jei visgi "Barcelona" komandai bus parduotas Ph.Coutinho ("Le10Sport.com")

***

"Man Utd" susitarė su PSG žaidėju Serge Aurier. Tiesa, prancūzas dar laukia leidimo rungtyniauti Anglijoje, nes praeityje buvo užpuolęs policijos pareigūną ("The Mirror")

***