Rugpjūčio 10 d. transferai ir gandai: "Man Utd" nesėkmės ir "Real" pokalbis su L.Modričiumi

Liepos 1 d. oficialiai atsidarė žaidėjų perėjimų langas - garsiausi Europos klubai pradeda formuoti savo sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt" tęsia savo tradicinę rubriką ir iki transferų lango pabaigos pateikia įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ar jau įvykusius sandorius.


***

Paryžiaus "Saint Germain" domisi Lėverkuzeno "Bayer" gynėju Wendelliu, praneša "Sport 1".

Tiesa, vokiečiai nenorėtų atsisveikinti su žaidėju, o PSG dar turi parduoti kitus futbolininkus, kad nepažeistų Sąžiningo žaidimo taisyklių.

***

"Man Utd" komanda nepristigo pinigų naujiems žaidėjams ir nesunkiai galėjo sumokėti 100 mln. svarų sterlingų už Madrido "Real" gynėją Raphaelį Varane.

"Guardian" tikina, kad abiejų komandų vadovų susitikimas baigėsi be rezultatų.

***

"Aston Villa" siūlo padvigubinti atlyginimą saugui Jackui Grealishui.

Naujame kontrakte taip pat bus įrašyta galimybė išvykti, jei ateinantį sezoną Birmingemo klubui nepavyktų prasimušti į "Premier" lygą.

***

Penktadienį "Real" vadovai susitiks su saugu Luka Modričiumi, kad pradėtų diskusijas dėl naujos sutarties ("Marca")

***

Praėjusią vasarą "Man Utd" turėjo galimybę už 15 mln. svarų įsigyti gynėją Harry Maguire'ą, tačiau Jose Mourinho nusprendė atsisukti į Victoro Lindelofo pusę ("The Telegraph")

***

"Juventus" saugas Stefano Sturaro svarsto apie persikėlimą į "Sporting" klubą. Šį sandorį skatina Cristiano Ronaldo, agentas Jorge Mendesas ir buvusi klubo žvaigždė Paulo Futre ("Goal")

***

"Chelsea" baiminasi, jog Edenas Hazardas paseks Thibaut Courtois pėdomis ir išvyks į Madrido "Real" ("Express")

***

"Man City" bus priversta vėl skolinti brazilą Douglasą Luizą, kuriam nebuvo išduotas leidimas dirbti Anglijoje ("The Sun")

***

"Barcelona" išlaiko susidomėjimą "Man Utd" saugu Pauliu Pogba, kuri bandys vilioti iki rugsėjo mėnesio ("Mundo Deportivo")

***

Kroatas Ante Rebičius pratęsė kontraktą su Frankfurto "Eintracht" iki 2022-ųjų metų.