Rugpjūčio 12 d. transferai ir gandai: "Milan" derybos su "Chelsea" ir "Roma" žvilgsnis į Suso

Liepos 1 d. oficialiai atsidarė žaidėjų perėjimų langas - garsiausi Europos klubai pradeda formuoti savo sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt" tęsia savo tradicinę rubriką ir iki transferų lango pabaigos pateikia įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ar jau įvykusius sandorius.


Pasak ESPN, "Barcelona" negalvoja apie Ousmane Dembele išvykimą ir atsisakys kalbėti su bet kuriuo klubu, kuris teiks pasiūlymą už prancūzą.

***

Stambulo "Fenerbahce" kalbasi su "Manchester United" dėl centro gynėjo Marcoso Rojo nuomos sutarties. Jis buvo arti persikėlimo į "Everton", tačiau perėjimas jau tikrai nebeįvyks. ("Fanatik")

***

Luciano Spalletti po draugiškų rungtynių paskelbė, kad derybos su Luka Modričiumi vyko ir pats futbolininkas išreiškė norą atvykti, tačiau strategas pripažino, kad sandoris greičiausiai neįvyks dėl Madrido "Real" planų.

***

Stambulo "Galatasaray" siūlo 4 mln. svarų už "Manchester City" klubui priklausantį gynėją Jasoną Denayerą. ("Daily Star")

***

Madrido "Real" šią vasarą atsisveikins su dviem vartininkais - Kiko Casilla ir Luca Zidane. Pasak "Marca", "Sevilla" rimtai susidomėjo galimybe pateikti pasiūlymą už patyrusį Casillą.

***

Carlosas Bacca nenori šį sezoną praleisti "Milan" komandoje ir prašo, kad Italijos klubas jam vėl leistų surgrįžti į "Villarreal". ("Corriere dello Sport")

***

"Roma" sutinka saugą Maxime'ą Gonalonsą iki sezono pabaigos paskolinti "Torino" komandai. Turiniečiai vasarą turės galimybe įgyti visas teises į žaidėją. ("Tuttosport")

***

Paryžiaus "Saint-Germain" klube ateities neturintis Jese Rodriguezas yra siūlomas "Fiorentina" komandai, tačiau sporto direktorius jau atmetė šią galimybę.

***

"Roma" susidomėjo "Milan" krašto puolėju Suso, tačiau "romėnams" už ispaną tektų pakloti apie 40 mln. eurų. ("Calciomercato")

***

Keita Balde jau yra atvykęs į Milaną ir laukia klubų patvirtinimo dėl perėjimo į "Inter". "Monaco" į jo vietą nori įsigyti "Roma" atstovą Diego Perotti. ("Sky Sport")

***

Paryžiaus "Saint-Germain" nėra užtikrinta dėl Alexo Sandro atvykimo į klubą, todėl vis dar derasi su Londono "Tottenham" dėl Danny Rose'o įsigijimo. ("Le10Sport")

***

"Milan" sporto direktorius Leonardo pastarosiomis dienomis intensyviai dirba ties derybos su Londono "Chelsea". "Rossoneri" į Italiją nori atsivežti saugą Tiemoue Bakayoko. ("Sky Sport")

***

ABC praneša, kad Madrido "Real" šią vasarą nebeatliks jokių veiksmų transferų lange. Klubą nuomos sutartimi paliks tik tokie žaidėjai kaip Martinas Odegaardas ar Raulis de Tomas.