Rugpjūčio 14 d. transferai ir gandai: "Inter" ir "Roma" derybos dėl puolėjų ir R. Falcao ateitis

Europos klubai iki rugpjūčio 31 dienos turi laiko užbaigti sudėties komplektacijų darbus.

"EuroFootball.lt", tęsdamas savo tradicinę rubriką, pateikia įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


"Gazzetta dello Sport" skelbia, kad "Roma" atsisakė galimybės derėtis dėl Edino Džeko pardavimo, nes Milano "Inter" komandai nepavyko į sandorį įtraukti Mauro Icardi.

***

Donny van de Beekas greičiausiai liks Amsterdamo "Ajax" gretose. Olandų klubo direktorius ir pats futbolininkas po vakarykščių rungtynių patvirtino, kad derybose su Madrido "Real" nėra jokių naujienų.

***

"Roma" gretose neįsitvirtinęs Stevenas N'Zonzi artimiausiomis dienomis išvyks į Turkiją. Jį skolinasi Stambulo "Galatasaray" klubas, rašo Gianluca Di Marzio.

***

Rodrigo grįžo į "Valencia" treniruotes, nes Madrido "Atletico" vis dar negali užbaigti niekaip nesibaigiančių derybų su "Milan". "Rojiblancos" nori parduoti Angelį Correa ir tik tuomet mesti tinklus ant Rodrigo. (AS)

***

Barselonos "Espanyol" puolėjas Borja Iglesiasas atvyko į Seviliją užbaigti sandorio su "Real Betis".

***

Galimai Rodrigo prarasianti "Valencia" komanda taip pat stojo į kovą dėl Madrido "Real" puolėjo Mariano Diazo parašo. Situaciją komplikuoja tik gana didelis ispano atlyginimas Ispanijos sostinės klube. ("Marca")

***

"Newcastle United" ruošia naują kontraktą Seanui Longstaffui, kuris šią vasarą buvo siejamas su persikėlimu į "Manchester United". ("The Times")

***

"Roma" norėtų iš Londono "Chelsea" pasiskolinti Mitchy Batshuayi, kuris prie Franko Lampardo yra tik trečiasis pasirinkimas puolėjo pozicijoje. (Di Marzio)

***

"Gazzetta dello Sport" skelbia, kad kitą vasarą Milano "Inter" ir Turino "Juventus" klubai pradės intensyvią kovą dėl "Fiorentina" žvaigždės Federico Chiesos įsigijimo. Jis kainuos ne mažiau nei 70 mln. eurų.

***

Londono "Tottenham" mano, kad nepavyks pratęsti sutarties su Toby Alderweireldu ir šis kitą vasarą komandą paliks nemokamai. ("Daily Mirror")

***

"Monaco" komandai įsigijus Wissamą Ben Yedderį, Radamelio Falcao išvykimas į Stambulo "Galatasaray" yra tik laiko klausimas. (RMC)

***

Italijos žiniasklaida skelbia, kad Turino "Juventus" pradėjo kalbas su "Monaco" dėl galimo Daniele Rugani ir Blaise'o Matuidi išvykimo į Prancūziją.

***

"Bild" teigimu, Miuncheno "Bayern" šią vasarą atsisakė galimybės įsigyti "Espanyol" saugą Marco Roco, nes klubui 40 mln. eurų išpirkos suma pasirodė per didelė.

***

OFICIALU: Mionchengladbacho "Borussia" už 8 mln. eurų iš "Rennes" įsigijo kairiojo krašto gynėją Ramy Bensebaini.

***

OFICIALU: Madrido "Real" sezonui ukrainietį vartininką Andreju Luniną išnuomojo "Real Valladolid" komandai.

***

OFICIALU: Madrido "Getafe" sudarė dviejų metų sutartį su patyrusiu gynėju Xabi Etxeita, kuris prieš tai žaidė Bilbao "Athletic" klube.

***

OFICIALU: "Leganes" paklojo 5 mln. eurų už Londono "Chelsea" klubui priklausiusį vidurio gynėją Kennethą Omeruo.

***

OFICIALU: "Valencia" iš "Villarreal" sezono trukmės nuomos sutartimi pasikvietė kairiojo krašto gynėją Jaume Costą.

***

OFICIALU: Buvęs Vladimiro Romanovo klubas Edinburgo "Hearts" sezonui iš "Manchester United" pasiskolino vartininką Joelį Pereirą.

***

OFICIALU: Šią žiemą prie "Sevilla" komandos prisijungęs austras Maximilianas Woberis už 12 mln. eurų buvo parduotas "Salzburg" klubui.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...