Rugpjūčio 15 d. transferai ir gandai: C. Erikseno kaina ir tolimesnė S. Zazos ateitis

Liepos 1 d. oficialiai atsidarė žaidėjų perėjimų langas - garsiausi Europos klubai pradeda formuoti savo sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt" tęsia savo tradicinę rubriką ir iki transferų lango pabaigos pateikia įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ar jau įvykusius sandorius.


Gelzenkircheno "Schalke" kovoja su "Sassuolo" dėl "Barcelona" gynėjo Marlono ir pateikė 15 mln. eurų vertės pasiūlymą. ("Sport")

***

Pasak Gianluca Di Marzio, Madrido "Real" susisiekė su Londono "Tottenham" dėl Christiano Erikseno, tačiau "Spurs" nurodė, kad jo kaina yra 200 mln. svarų sterlingų, kas iškart užbaigė susidomėjimą danu.

***

Londono "Chelsea" puolėjas Tammy Abrahamas yra "Sampdoria" taikinių sąraše, o pats anglas neturi ateities "mėlynųjų" gretose. ("Daily Mirror")

***

Po Jorginho ir Mateo Kovačičiaus atvykimo, Maurizio Sarri yra pasiruošęs išnuomoti Danny Drinkwaterį. ("Daily Express")

***

Harry Maguire'as, dar šią vasarą sietas su "Man Utd", netrukus gaus naują kontraktą "Leicester" klube. Anglas nuo šiol uždirbs po 75 tūkst. svarų per savaitę. ("The Telgraph")

***

"Manchester City" talentingą saugą Douglasą Luizą artimiausiu metu išnuomos į savo dukterinę komandą - "Girona". ("The Times")

***

"Milan" netrukus sulauks naujo kairiojo krašto gynėjo. "Sky Italia" skelbia, kad "rossoneri" artėja link susitarimo su "Genoa" dėl Urugvajaus rinktinės atstovo Diego Laxalto įsigijimo. Jis "Milan" ekipai kainuos 14 mln. eurų su galimais 4 mln. bonusų.

***

"Marseille" pasiekė susitarimą su "Valencia" dėl Simone Zazos įsigijimo. "Šikšnosparniai" į komandą pasikvietė du naujus puolėjus, todėl italo ateitis jau buvo žinoma iš anksto. (RMC)

***

"Torino" susisiekė su "Liverpool" dėl galimos Marko Grujičiaus nuomos. Italai turi gerus šansus, nes "raudonieji" vis dar nemano, kad serbas yra pasiruošęs žaisti pirmoje komandoje. ("Sky Italy")

***

Adrienas Rabiot visgi nusprendė dar šiam sezonui likti Paryžiaus "Saint-Germain". Jo kontraktas su PSG baigsis kitų metų vasarą. ("France Football")

***

OFICIALU: Londono "Chelsea" pasirašė naują sutartį su Ola Aina, tačiau jį sezonui išsiuntė į Italiją, "Torino" komandą.

OFICIALU: Su Bilbao "Athletic" sietas Mikelis Oyarzabalis pasirašė naują sutartį "Real Sociedad" klube, galiosiančią iki 2024 metų.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...