Rugpjūčio 16 d. transferai ir gandai: "Napoli" papildys "Arsenal" vartininkas

Liepos 1 d. oficialiai atsidarė žaidėjų perėjimų langas - garsiausi Europos klubai pradeda formuoti savo sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt" tęsia savo tradicinę rubriką ir iki transferų lango pabaigos pateikia įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ar jau įvykusius sandorius.


"Saint-Etienne" pasiekė susitarimą su "Marseille" dėl saugo Remy Cabella įsigijimo. Žaidėjas pasirašys ketverių metų kontraktą. ("Le Dauphine")

***

Florentino Perezas paklaustas apie Luka Modričiaus gandus dėl persikėlimo į "Inter", atsakė, kad "Modričius negali būti laimingesnis žaisdamas Madrido "Real" klube.

***

"Marseille" nežada trauktis iš kovos dėl Glazgo "Celtic" puolėjo Moussa Dembele įsigijimo ir ruošiasi pateikti 15 mln. eurų pasiūlymą. ("L'Equipe")

***

Miralemas Pjaničius netrukus sulauks naujo kontrakto Turino "Juventus" klube. Bosnis pasirašys sutartį iki 2022 metų ir uždirbs 7 mln. eurų per sezoną. ("Mediaset Premium")

***

"Sassuolo" artėja link susitarimo su "Barcelona" dėl gynėjo Marlono nuomos sutarties pasirašymo. Italai paklos 6 mln. eurų pirmais metais ir tokią pačią suma vasarą, kai bus siekiama įgyti visas teises į jį. ("Calciomercato")

***

Turino "Juventus" nebandys pateikti pasiūlymo Paryžiaus "Saint-Germain" už saugą Adrieną Rabiot. "Juve" yra patenkinta savo saugų linija ir jokių pasikeitimų atlikti neketina. ("Tuttosport")

***

"Daily Mirror" teigia, kad Toby Alderweireldo paslaugų siekia Miuncheno "Bayern" klubas. Belgas bavarų gretose greičiausiai pakeistų Jerome'ą Boatengą.

***

Samu Castillejo jau pastebėtas atvykęs į Milaną, kur netruks atliks medicininį patikrinimą. Ispanas papildys "Milan" gretas, o Carlosas Bacca bus išsiųstas į "Villarreal". ("Sky Italy")

***

"Milan" komandą kartu S. Castillejo taip pat papildys krašto gynėjas Diego Laxaltas. Gianluca Di Marzio tiki, kad tai nebus paskutiniai "Milan" veiksmai žaidėjų perėjimų lange.

***

"Napoli" jau šiandien turėtų patvirtinti apie Davido Ospinos atvykimą. Italijos vicečempionai susitarė su "Arsenal" dėl kolumbiečio nuomos sutarties su galimybe po sezono įgyti visas teises.

***

Londono "Tottenham" sutiko iki sezono pabaigos "Mainz" ekipai paskolinti Georgesą-Keviną N'Koudou. ("Sky Sports")

***

Londono "Arsenal" klubui vis dar priklausantis Joelis Campbellas netrukus pasirašys trejų metų sutartį su "Serie A" pirmenybėse žaisiančia "Frosinone".

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...