Rugpjūčio 19 d. transferai ir gandai: "Man City" už J. Hartą prašo 30 mln. svarų, B. Matuidi pasiprašė būti parduotas

Liepos 1-ąją dieną oficialiai prasidėjo vasaros perėjimų langas. Viso jo metu iki pat rudens populiariausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" kasdien apžvelgs žiniasklaidoje sklandančius gandus bei praneš apie įvykusius transferus


Pepas Guardiola nori suburti "nepramušamą" "Manchester City" klubo gynybą. Pasak "Manchester Evening News", po Claudio Bravo atvyko "miestiečių" strategas sieks įsigyti dar vieną centro gynėją, nors visai neseniai už įspūdingus pinigus prisiviliojo Johną Stonesą.

***

"Manchester City" neketina Joe Hartui leisti išvykti nuomos sutartimi ir nori už 29-erių metų futbolininką gauti 30 milijonų svarų sterlingų. ("The Sun")

***

Michaelis Essienas, šią vasarą atleistas iš "Panathinaikos" klubo, pradėjo treniruotis su Londono "Chelsea", tačiau "mėlynųjų" komandoje jis neliks ir atgavęs formą sieks pasirašyti sutartį su vienu iš Europos klubų. ("The Sun")

***

Netrukus Claudio Bravo prarasianti "Barcelona" aktyviai ieško, kas galėtų pakeisti Čilės vartų sargą. "Sport" teigimu, Marco-Andre ter Stegeno dubleriu gali tapti Amsterdamo "Ajax" vartininkas Jasperas Cillessenas.

***

Londono "Chelsea" bandymas už 58 mln. eurų įsigyti "Napoli" centro gynėją Kalidou Koulibaly buvo nesėkmingas. ("Gazzetta dello Sport")

***

Antonio Conte diriguojamas Londono "Chelsea" ketina pateikti 22 mln. svarų sterlingų pasiūlymą už "Wolfsburg" kairiojo krašto gynėją Ricardo Rodriguezą. ("Daily Mirror")

***

"Milan" nori sustiprinti savo saugų liniją ir nusitaikė į "Manchester City" atraminį saugą Fernando. Jeigu italams susitarimo su brazilu pasiekti nepavyks, bus bandoma iš "Liverpool" įsigyti Lucasą Leiva. ("Tuttosport")

***

"Watford" pasiekė susitarimą su Turino "Juventus" dėl saugo Roberto Pereyros įsigijimo. "Širšėms" šis transferas kainuos 15 mln. eurų, o pats futbolininkas pasirašys penkerių metų kontraktą. ("Gazzetta dello Sport")

***

Po to, kai Paryžiaus "Saint-Germain" atmetė 20 mln. eurų pasiūlymą už Blaise'ą Matuidi, futbolininkas asmeniškai susitiko su klubo vadovais ir paprašė būti parduotas Turino "Juventus" ekipai. ("Sky Sport Italia")

***

Londono "Arsenal" parodė susidomėjimą Madrido "Atletico" centro gynėju Jose Gimenezu, tačiau "Rojiblancos" nurodė, kad už futbolininką turės sumokėti jo kontrakte įrašytą 65 mln. eurų išpirkos sumą. ("Marca")

***

"Manchester United", "Liverpool", "Barcelona" ir Turino "Juventus" pradėjo kovą dėl Brazilijos rinktinės žvaigždės Luano įsigijimo. Vis dėlto "Gremio" pigiai atiduoti savo talento neketina ir klubai šią vasarą už brazilą turėtų pakloti 45 mln. eurų, o jei nori, kad puolėjas į Europą atvyktų sausį - turės sumokėti 30 mln .eurų. ("ClicRBS")

***

"Milan" jau kurį laiką bando susitarti su Madrido "Real" dėl Mateo Kovačičiaus, tačiau Zinedine'as Zidane'as Florentino Perezui aiškiai nurodė, kad saugas yra neparduodamas. ("Marca")

***

"Napoli" pateikė 21 mln. eurų pasiūlymą Turino "Juventus" už puolėją Simone Zaza, tačiau Italijos čempionai prašo 25 mln. ("Il Mattino")

***

OFICIALU: Diego Simeone sūnus Giovanni, rungtyniaujantis puolėjo pozicijoje, iš "River Plate" persikėlė į "Genoa". Perspektyvus argentinietis pasirašė ilgalaikį kontraktą su Italijos ekipa.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...