Rugpjūčio 2 d. transferai ir gandai: slaptas "Barcos" susitarimas su P. Pogba ir "Atletico" puolėjo paieškos

Liepos 1 d. oficialiai atsidarė žaidėjų perėjimų langas - garsiausi Europos klubai pradeda formuoti savo sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt" tęsia savo tradicinę rubriką ir iki transferų lango pabaigos pateikia įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ar jau įvykusius sandorius.


Gonzalo Higuainas jau užfiksuotas prie "Milan" būstinės, kur netrukus atliks medicininį patikrinimą. Sirgaliai jau taip pat užplūdo argentinietį, kuris iš pradžių Milane rungtyniaus nuomos pagrindais. ("Sky Italy")

***

Liverpulio "Everton" pradėjo derybas su "Stoke" dėl saugo Badou N'Diaye, tačiau "irisai" susiduria su konkurenciją iš Turkijos, "Galatasaray" klubo. ("Daily Mail")

***

"West Ham" komandai naujokų dar negana - "The Sun" teigimu, "plaktukai" ruošia 20 mln. svarų sterlingų pasiūlymą už atraminį "Lille" saugą Thiago Maia.

***

"Mundo Deportivo" teigia, kad Ericas Abidalis daro viską, kad šią vasarą į "Barcelona" priviliotų Paulį Pogba. Kiek anksčiau buvo pranešta apie slaptą šių dviejų prancūzų susitikimą Los Andžele.

Pasak minėto šaltinio, "Barca" po nepavykusių derybų su Antoine'u Griezmannu nori atlikti stambų perėjimą šiais metais, o P. Pogba yra tas žaidėjas, kuris yra ypač reikalingas Katalonijos ekipai.

***

Anglijos futbolo federacija netrukus pasiūlys naują kontraktą nacionalinės komandai treneriui Garethui Southgate'ui. ("Daily Mirror")

***

"Manchester United" žada dėti visas pastangas tam, kad įsigytų "Barcelona" centro gynėją Yerry Mina. "Raudonieji velniai" supranta, kad Harry Maguire'as yra beveik neįperkamas, todėl peršoks ant prieinamesnio varianto. ("Daily Mirror")

***

Nepaisant to, kad "Cardiff" siūlė kontraktą Troy'ui Deeney, "Watford" neturi jokių ketinimų šią vasarą atsisveikinti su komandos kapitonu. ("Sky Sports")

***

Pasak "Daily Express", Chrisas Smallingas gali palikti "Manchester United" po to, kai suderino asmenines kontrakto sąlygas su "Wolves".

***

"West Ham" taip pat aktyviai stebi "Porto" duetą - Moussa Marega ir Yacine Brahimi. Manuelis Pellegrini dar nėra tikras, ar "West Ham" yra pakankamai pajėgus puolime. ("Sky Sports")

***

"Bournemouth" pasiruošęs suploti įspūdingą sumą už "La Liga" vidutiniokų gynėją Jeffersoną Lerma. Puikiai praėjusiame sezone žaidęs kolumbietis "Levante" klubo yra įvertintas 27 mln. svarų. ("Sky Sports")

***

"Crystal Palace" netrukus turėtų paskelbti apie susitarimą su be kontrakto esančiu vokiečiu Maxu Meyeriu. ("Sky Sports")

***

Pasak "Marca", Madrido "Atletico" žada pradėti derybas su Londono "Chelsea" dėl Mitchy Batshuayi galimybės prisijungti prie jų komandos.

***

"Barcelona" jau netrukus atsisveikins su universaliuoju Aleixu Vidaliu, kuris už maždaug 9 mln. eurų sugrįš į "Sevilla". ("Mundo Deportivo".

***

OFICIALU: "Crystal Palace" iš "West Ham" įsigijo vidurio saugą Cheikhou Kouyate, kuris padėjo parašą ant ketverių metų sutarties.

OFICIALU: Iš Londono "Tottenham" į "Lyon" atvyksta 18-metis puolėjas Reo Griffithsas. Garsių Europos klubų akiratyje buvęs anglas pasirašė ketverių metų kontraktą.