Rugpjūčio 22 d. transferai ir gandai: K. Navasas pasiprašė būti parduotas "Real" klubo

Europos klubai iki rugsėjo 2 dienos turi laiko užbaigti sudėties komplektacijų darbus.

"EuroFootball.lt", tęsdamas savo tradicinę rubriką, pateikia įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


"L'Equipe" praneša, kad Paryžiaus "Saint-Germain" atmetė intriguojantį Madrido "Real" klubo pasiūlymą už Neymarą. Teigiama, kad "baltieji" pasiūlė 100 mln. eurų ir įtraukė tris žaidėjus – Keylorą Navasą, Garethą Bale'ą bei Jamesą Rodriguezą.

Visgi Ispanijos žiniasklaidoje yra abejojama šiais pranešimais, nes Zinedine'as Zidane'as dar savo spaudos konferencijoje kelis kartus patvirtino, kad G. Bale'as lieka Madride, o taip pat abiejų klubų atstovai dar neturėjo oficialaus susitikimo.

***

Savo ruožtu Keyloras Navasas Paryžiaus klube gali atsidurti ir be Neymaro pagalbos. "Marca" teigia, kad kostarikietis pasiprašė būti parduotas, nors visą vasarą delsė priimti šį sprendimą.

Vartininko paslaugomis labiausiai domisi PSG ekipa, tačiau "Real" dar praėjusią savaitę išnuomojo savo trečią vartininką, todėl dabar dėl netikėto K. Navaso sprendimo bus vėl priversti ieškoti atsarginio vartininko.

***

Glazgo "Celtic" pasiekė susitarimą su "Southampton" dėl patyrusio vartininko Fraserio Forsterio įsigijimo. ("The Sun")

***

100 mln. eurų vertinamas Lėverkuzeno "Bayer" saugas Kai Havertzas yra patraukęs krūvos Europos klubų dėmesį. "Bild" rašo, kad jo paslaugomis domisi "Bayern", "Barcelona", "Real", "Liverpool", "Man City" ir "Man Utd". Tiesa, perspektyvus žaidėjas šią vasarą "Bayer" ekipos dar nepaliks.

***

"Monaco" pažengė derybose su "Southampton" dėl Mario Lemina įsigijimo. Prancūzai nori žaidėją pasiskolinti su galimybe išpirkti kontraktą. (RMC)

***

Fracką Ribery įsigijusi "Fiorentina" nusitaikė į dar vieną krašto puolėją. Gianluca Di Marzio teigia, kad Florencijos ekipa pradėjo derybas dėl Lisabonos "Sporting" atstovo Raphinha.

Tas pats žurnalistas priduria, kad "Fiorentina" nežada šią vasarą derėtis dėl Federico Chiesos pardavimo.

***

Į Angliją šią vasarą taip ir neišvykęs Bruno Fernandesas buvo pasiūlytas Madrido "Real" klubui. "Sporting" už portugalą nori gauti nemažiau nei 70 mln. eurų. (AS)

***

"Lille" susidomėjo galimybe iš "Bayern" pasiskolinti saugą Renato Sanchesą. Jeigu portugalas išvyks į Prancūziją, bavarai į jo vietą sieks pasikviesti "Espanyol" saugą Marco Rocą, kuris taip pat yra "Real" akiratyje. (RMC)

***

Milano "Inter" vis dar negali pasiekti susitarimo su "Manchester United" dėl Alexio Sanchezo nuomos sutarties, skelbia BBC.

***

"Crystal Palace" paruošė naujas sutartis Christianui Benteke ir Jamesui Tonkinsui, kurių dabartiniai kontraktai baigiasi galioti po šio sezono. ("Daily Mail")

***

Londono "Tottenham" kalbasi su "Club Brugge" dėl Victoro Wanyamos. "Spurs" tikisi, kad iš saugo pardavimo pavyks uždirbti apie 11 mln. svarų sterlingų. ("Telegraph")

***

Madrido "Real" puolėju Mariano Diazu susidomėjimą parodė du Ispanijos klubai – Barselonos "Espanyol" ir "Valencia", tiesa, pastarieji rimtesnių veiksmų imsis tik tuomet, jeigu komandą paliks Rodrigo. (AS)

*** 

Jameso Rodriguezo šią vasarą jau greičiausiai negausianti Madrido "Atletico" komanda susidomėjo Zagrebo "Dinamo" krašto puolėjo Dani Olmo paslaugomis. (AS)

***

Madrido "Real" klubo talentas Takefusa Kubo artėjantį sezoną praleis "Mallorca" komandoje, skelbia "Jugones".

***

"Daily Mail" praneša, kad Dortmundo "Borussia" su Jadonu Sancho derina įspūdingą kontraktą. Savo komandoje kuo ilgiau talentingą anglą išlaikyti norinti BVB jam pasiūlė 10 mln. eurų metinį atlyginimą.

***

Daniele Rugani paliks Turino "Juventus" ir už 25 mln. eurų sumą papildys "Roma" gretas, skelbia Gianluca Di Marzio.

***

Lėverkuzeno "Bayer" artėja link susitarimo su "Liverpool" dėl Dejano Lovreno nuomos sutarties. Kroatas šį sezoną dar nefigūravo jokiose "Liverpool" rungtynėse. ("Bild")

***

OFICIALU: Stambulo "Galatasaray" iki sezono pabaigos puolėją Konstantinosą Mitroglou skolina Eindhoveno PSV komandai.

***

OFICIALU: Davide Zappacosta nuomos pagrindais prisijungė prie "Roma" komandos. Italai po sezono galės išpirkti jo kontraktą iš Londono "Chelsea".

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...