Rugpjūčio 23 d. transferai ir gandai: driokstelėti bando "Chelsea" klubas

Liepos 1-ąją dieną oficialiai atsidarė 2017 metų vasaros žaidėjų perėjimo langas.

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" tradiciškai iki transferų lango pabaigos pristatys svarbiausias naujienas susijusias su žaidėjų perėjimais ir įvykusiais sandoriais.


***

"Chelsea" dar sykį bandys laimę pirkdama "Juventus" gynėją Alexą Sandro, už kurį siūlys 70 mln. eurų ("calciomercato.com")

***

Londono klubas taip pat numatė galimą Antonio Conte įpėdinį, nes italas neketina ilgai užsibūti Anglijos sostinėje. Juo tapo Thomasas Tuchelis. Stebimas ir Luisas Enrique ("Sport Bild")

***

"Barcelona" planuoja pateikti jau ketvirtąjį ir 138 mln. svarų sterlingų vertės pasiūlymą už "Liverpool" krašto puolėją Phillipe'ą Coutinho ("Sky Sports")

***

"Arsenal" norinčio palikti Alexo Oxlade'o-Chamberlaino paslaugomis susidomėjo Londono "Chelsea", kuri už anglą pasiryžusi sumokėti 35 mln. svarų sterlingų ("The Sun")

***

"Man Utd" stoja į kovą dėl "Valencia" gynėjo Ezequielo Garay bei nusiuntė skautus į Valensiją, kad galutinai įsitikintų 30-mečio argentiniečio pajėgumu. Juo dar domisi "Tottenham", "Juventus" ir "Benfica" ("The Sun")

***

"Benfica" snaiperiu Rauliu Jimenezu domisi "Man Utd", "Anderlecht", "West Ham", "Everton", "Monaco" komandos. Meksikietis įvertintas 50 mln. eurų ("Record")

***

Jackas Wilshere'as greičiausiai liks "Arsenal" klube. Tai paaiškėjo po diskusijų su komandos treneriu Arsene'u Wengeru ("Daily Mirror")

***

Virgilio van Dijko neįsigijęs "Liverpool" treneris Jurgenas Kloppas norėtų kviestis "Schalke" gynėją Benediktą Howedesą ("DW Sports")

***

"Arsenal" svarstytų galimybę už 70 mln. svarų sterlingų parduoti puolėją Alexį Sanchezą, tačiau tai gerokai nuliūdintų trenerį Arsene'ą Wengerą ("Daily Mail")

***