Rugpjūčio 23 d. transferai ir gandai: "Real" atsarginio vartininko paieškos ir PSG pinklės

Europos klubai iki rugsėjo 2 dienos turi laiko užbaigti sudėties komplektacijų darbus.

"EuroFootball.lt", tęsdamas savo tradicinę rubriką, pateikia įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


Katalonijos radijas RAC1 skelbia, kad Paryžiaus "Saint-Germain" pateikė ultimatumą "Barcelona" klubui dėl Neymaro įsigijimo. Teigiama, kad "Barca" turi laiko iki šiandien 13 valandos pateikti prancūzus tenkinantį pasiūlymą, kitu atveju derybos bus visiškai baigtos.

***

"Milan" ir "Monaco" pasiekė susitarimą dėl Fracko Kessie pardavimo, tačiau dabar sandorio sėkmė priklausys nuo pačio futbolininko, kuris dar nėra davęs savo sutikimo. ("L'Equipe")

***

"Mundo Deportivo" skelbia, kad "Barcelona" šią vasarą atmetė Milano "Inter" komados pasiūlymą už Arturo Vidalį.

***

Keylorui Navasui pamainos ieškoti pradėjusi Madrido "Real" komanda žvalgosi į patyrusius vartininkus. Tarp kandidatų – Pepe Reina, Maartenas Stekelenburgas, Diego Benaglio ir Willy Caballero. ("Marca")

***

"Lille" ir Miuncheno "Bayern" baigia derybas dėl Renato Sancheso. Bavarai iš pradžių reikalavo 25 mln. eurų, tačiau sumą kiek sumažino norėdami kuo greičiau užbaigti derybas ir pradėti naujo saugo paieškas. ("Le10Sport")

***

"Milan" atsisveikins su dar vienu žaidėju – komandoje nepritapęs Diego Laxaltas nuomos pagrindais išvyks į "Atalanta". Pastarieji po sezono už 13 mln. eurų galės išpirkti žaidėjo kontraktą. (Di Marzio)

***

Gianluca Di Marzio skelbia, kad žlugo "Roma" ir Turino "Juventus" derybos dėl Daniele Rugani. Didelė tikimybė, kad gynėjas liks Turino komandoje.

***

Milano "Inter" itensyviai dirba ties Cristiano Biraghi sandoriu. "Calciomercato" rašo, kad "Inter" susigrąžins krašto gynėją ir į derybas su "Fiorentina" įtrauks Dalbertą.

***

Adrienas Silva grįš į "Monaco" po to, kai "Leicester City" sutiko jį paleisti nuomos sutartimi. ("The Telegraph")

***

"Roma" svarsto pradėti derybas su Madrido "Atletico" dėl Nikola Kaliničiaus įsgijimo. Ispanijos ekipoje ateities neturintis kroatas "romėnų" gretose pakeistų Patriką Schicką. (Di Marzio)

***

Jeigu Paryžiaus "Saint-Germain" galiausiai sulauks juos tenkinantį pasiūlymą už Neymarą, visos viltys bus dedamos į Paulo Dybalą, kurį prancūzai mato kaip idealų kandidatą pakeisti brazilą. ("Tuttosport")

***

Madrido "Atletico" per artimiausias dienas sieks užbaigti derybas su "Valencia" dėl Rodrigo įsigijimo. "Rojiblancos" su šio žaidėjo įsigijimu užbaigtų savo darbą transferų lange. ("Marca")

***

Unai Emery informavo Shkodraną Mustafi ir Mohamedą Elneny, kad šie gali palikti komandą, mat jiems nėra numatytas svarbus vaidmuo komandoje. ("Goal")

***

"Daily Mail" skelbia, kad "Manchester United" ir toliau nesidomi galimybe pateikti sutartį laisvų agentų biržoje esančiam puolėjui Fernando Llorente.

***

OFICIALU: Glazgo "Celtic" iš "Southampton" pasiskolino jau anksčiau klube rungtyniavusį vartininką Fraserį Forsterį.

***

OFICIALU: Stambulo "Bešiktaš" už 4,5 mln. svarų sterlingų iš Londono "Totenham" įsigijo Georgesą-Keviną Nkoudou.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...