Rugpjūčio 29 d. transferai ir gandai: K. Navasas išvyksta į PSG, M. Mandžukičius lieka Turine

Europos klubai iki rugsėjo 2 dienos turi laiko užbaigti sudėties komplektacijų darbus.

"EuroFootball.lt", tęsdamas savo tradicinę rubriką, pateikia įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


Mario Mandžukičiaus atsisakė keltis į Paryžiaus "Saint-Germain" ir toliau vilkės Turino "Juventus" marškinėlius, rašo Fabrizio Romano.

***

Diego Simeone dėl Joao Felixo buvo priverstas atsisakyti planų šią vasarą įsigyti Lisabonos "Sporting" saugą Bruno Fernandesą. Argentinietis yra didelis saugo gerbėjas, tačiau jis šiuo metu "rojiblancos" ekipai yra paprasčiausiai per brangus. (CMTV)

***

"Napoli" vis dar negali apsispręsti dėl Fernando Llorente ir Mauro Icardi. Su ispanu derybas jau yra praktiškai baigtos, tačiau "Napoli" laukia atsakymo iš "Inter", nes M. Icardi vis dar yra jų prioritetas. ("Sky Sport")

***

AS skelbia, kad Keyloras Navasas jau atsisveikino su Madrido "Real" komandos draugais. Kostarikietis išvyks į Paryžiaus "Saint-Germain". PSG sumokės 13 mln. eurų ir šiam sezonui "Real" klubui paskolins Alphonse'ą Areola, kuris taps Thibaut Courtois dubleriu.

***

"Milan" svajoja apie Memphį Depay ir už jį sutiktų pakloti 40 mln. eurų, tiesa, į derybas taip pat lengvai nežada leistis "Lyon". ("Tuttosport")

***

RMC skelbia, kad Paryžiaus "Saint-Germain" atmetė naujausią "Barcelona" pasiūlymą dėl Neymaro, į kurį buvo įtraukta tam tikra pinigų suma ir žaidėjai.

***

Isco atmetė visus šią vasaros gautus pasiūlymus ir toliau dega noru atstovauti Madrido "Real" komandai, skelbia "Marca".

***

"Sampdoria" iš Sankt Peterburgo "Zenit" pasiskolins Emiliano Rigoni. Į sandorį bus įtraukta galimybė už 9 mln. eurų išpirkti visas teises į žaidėją. (Di Marzio)

***

Nutrūko "Milan" ir Madrido "Atletico" klubų derybos dėl Angelio Correa įsigijimo. Ispanai prašė mažiausiai 40 mln. eurų, kai tuo metu "Milan" žaidėją įvertino 25 mln. eurų suma. ("Marca")

***

Londono "Chelsea" klubui priklausantis brazilas Kenedy patraukė "Sassuolo" komandos dėmesį. (Di Marzio)

***

"Manchester United" už Romelu Lukaku gautus pinigus kitą vasarą investuos į Jadoną Sancho. "Evening Standard" teigia, anglas yra tapęs "raudonųjų velnių" prioritetu.

***

"Valencia" dėl ilgalaikės Cristiano Piccini traumos prašo "Napoli" komandos paskolinti Elseidą Hysajų, taip pat įtraukiant galimybę išpirkti jo kontraktą. ("Sky Italy")

***

Talentingas "Barcelona" komandos krašto gynėją Juanas Miranda dviem metams nuomos sutartimi bus išsiųstas į Gelzenkircheno "Schalke". ("Mundo Deportivo")

***

"Sevilla" paskutinėmis transferų lango dienomis bandys susitarti su Madrido "Real" dėl Mariano Diazo. Šis po Luka Jovičiaus atvykimo neturi vietos pagrindinėje komandoje. ("Marca")

***

OFICIALU: SPAL iš "Atalanta" komandos pasiskolino kairiojo krašto gynėją Arkadiuszą Recą.

***

OFICIALU: "Bologna" už 2,5 mln. eurų iš Stambulo "Bešiktaš" įsigijo čilietį Gary Medelį. Jis su naujuoju klubu pasirašė trejų metų sutartį.

***

OFICIALU: Čempionų lygoje žaisianti "Atalanta" iki sezono pabaigos pasiskolino "Sevilla" kairiojo krašto gynėją Guilherme Arana.

***

OFICIALU: Amsterdamo "Ajax" už 20,5 mln. eurų "Nice" klubui pardavė puolėją Kasperą Dolbergą. 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...