Rugpjūčio 30 d. transferai ir gandai: "Monaco" pasiūlė 65 mln. eurų už M. Icardi

Europos klubai iki rugsėjo 2 dienos turi laiko užbaigti sudėties komplektacijų darbus.

"EuroFootball.lt", tęsdamas savo tradicinę rubriką, pateikia įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius


Paryžiaus "Saint-Germain" ir Madrido "Real" netrukus apsikeis vartininkais, tiesa, Ispanijos sostinės ekipa tai padarys trumpam laikui. "Marca" skelbia, kad "Real" už 15 mln. eurų parduoda Keylorą Navasą ir vieneriems metams iš PSG skolinasi Alphonse'ą Areolą.

***

"Leicester City" žaidėjų perėjimų lango pabaigoje nuomos sutartimi paleis du žaidėjus – Rachidą Ghezzalą ir Fousseni Diabate. Pastarasis domina "Dijon", o dėl Ghezzalos kreipėsi "Olympiakos". ("Sky Sports")

***

Nepaisant to, kad Cengizas Underis pasirašė naują ketverių metų sutartį su "Roma", jo situaciją atidžiai seka "Tottenham" ir "Arsenal" klubai. ("Il Messaggero")

***

Gianluca Di Marzio skelbia, kad Elsedas Hysajus suderino asmenines kontrakto sąlygas su "Valencia". "Šikšnosparniai" žaidėją tikisi pasiskolinti su galimybe įgyti visas teises.

***

Londono "Chelsea" pasiūlė "Napoli" klubui pasiskolinti Mitchy Batshuayi. "Mėlynieji" nori, kad už belgą būtų padengta pusė atlyginimo sumos. ("Radio Marte")

***

"Gazzetta delllo Sport" teigia, kad "Liverpool" nesutiko "Roma" komandai paskolinti Dejaną Lovreną. Italai jį norėjo išsinuomoti su galimybe išpirkti kontraktą, tačiau "raudonieji" nesutiko su tokiomis sąlygomis.

***

Alfredo Pedulia tiki, kad "Parma" iki transferų langos pabaigos sugebės užbaigti derybas su "Manchester United" dėl Matteo Darmiano įsigijimo.

***

Milano "Inter" klube nepageidaujamas Mauro Icardi nesiskundžia kitų komandų dėmesiu. Gianluca Di Marzio rašo, kad argentiniečio paslaugomis susidomėjo Madrido "Atletico".

Už "Atletico" greičiau veikti pradėjo "Monaco" komanda – ji jau pateikė 65 mln. eurų pasiūlymą. "Inter" iškart sutiktų atsisveikinti su žaidėju, tačiau jis pats nėra apsisprendęs dėl šio sandorio.

***

Viltį dėl Angelio Correa įsigijimo praradusi "Milan" komanda alternatyvomis laiko du futbolininkus – Evertoną Soaresą ir Rodrigo De Paulą. ("Sky Italy")

*** 

Londono "Tottenham" ir "Club Brugge" susitarė dėl Victoro Wanyamos kainos – už jį "Spurs" sulauks 12 mln. svarų sterlingų. ("Sky Sports")

***

"Cagliari" baigia derybas dėl Robino Olseno ir Giovanni Simeone. Olsenas atvyks nuomos sutartimi, o už Diego Simeonės sūnų bus paklota 16 mln. eurų suma. ("Sky Italy")

***

OFICIALU: Brėmeno "Werder" iš Mionchengladbacho "Borussia" pasiskolino Šveicarijos rinktinės gynėją Michaelį Langą.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...