Rugpjūčio 30 d. transferai ir gandai: PSG nori įsigyti "Stoke City" klubo atstovą

ki 2018 metų vasaros žaidėjų perėjimo lango pabaigos lieka visai nebedaug - jau rugsėjo 1-ąją dieną Ispanijoje, Prancūzijoje ir Vokietijoje komandos oficialiai baigs formuoti savo sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt" iki pat paskutinės perėjimų lango dienos toliau pateikia įdomiausias naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ar jau įvykusius sandorius.


Ivanas Rakitičius, dar ne taip seniai sietas su PSG, duodamas interviu "Sport" leidiniu pareiškė, kad ketina pasirašytą naują sutartį su "Barcelona" klubu.

***

Yaya Toure Londono perėjo medicininį patikrinimą ir netrukus turėtų sukirsto rankomis su Pirėjo "Olympiakos" klubu. ("Sky Sports")

***

"Monaco" pasiekė susitarimą su "West Ham" dėl belgo Nacelo Chadli įsigijimo. Buvęs "Tottenham" žaidėjas prancūzams kainuos 12 mln. eurų. (RMC)

***

Marcosas Llorente atsisakė galimybės išvykti į "Leganes" ir šį sezoną kovos dėl minučių Madrido "Real" klube. (AS)

***

Madrido "Atletico" prezidentas Enrique Cerezo patvirtino, kad klubas nesulaukė jokių pasiūlymų už Filipe Luisą. Brazilas buvo sietas su PSG, tačiau greičiausiai liks "rojiblancos" gretose. ("Cope")

***

Mario Mandžukičius šią vasarą buvo sulaukęs pasiūlymo iš Dortmundo "Borussia", tačiau atmetė pasiūlymą, nes ir toliau norėjo vilkėti "Juventus" marškinėlius. ("Sport Bild")

***

"Rennes" pradėjo kalbėtis su "Tottenham" dėl Georgeso Kevino N'Koudou sezono trukmės nuomos sutarties. Jaunas prancūzas "Spurs" gretose beveik nerungtyniauja. ("Sky Sports")

***

San Sebastiano "Real Sociedad" artėja link susitarimo su Liverpulio "Everton" dėl Sandro Ramirezo nuomos. Manoma, kad baskai taip pat turės galimybę išpirkti jo kontraktą. ("Sky Sports")

***

"Lyon" prezidentas patvirtino, kad po Mariano Diazo išvykimo klubas bandys susitarti su Glazgo "Celtic" dėl Moussa Dembele įsigijimo. (GFFN)

***

Paryžiaus "Saint-Germain" netrukus pasipildys Juanu Bernatu, tačiau, pasak "Get Germany Football News", paryžiečiai taip pat bandys derėtis su "Bayern" dėl Renato Sancheso.

***

Maxwelas Cornetas artimiausiu metu turėtų palikti "Lyon" ir sustiprinti "Wolfsburg" vienuolikę, praneša "Kicker".

***

"Liverpool" iki vasaros pabaigos tikisi išspręsti neaiškumus dėl Divocko Origi ir Lazaro Markovičiaus ateities. D. Origi gali atsidurti "Bešiktaš" klube, o L. Markovičiaus paslaugomis domisi belgai - "Standard Liege" ir "Anderlecht". ("Liverpool Echo")

***

"Sevilla" baigia derinti paskutines sandorio detales su Maskvos "Spartak" dėl Quincy Promeso įsigijimo. Krašto puolėjas andalūzams atsieis apie 20 mln .eurų. (AS)

***

Pasak "The Sun", PSG žada pateikti 15 mln. eurų vertės pasiūlymą "Stoke City" komandai už puolėją Ericą Maximą Choupo-Motingą. Prancūzai mano, kad kamerūnietis gali būti puikus rotacijos žaidėjas.

***

"Sevilla" tikisi susitarti su Madrido "Real" dėl Borja Mayoralio nuomos sutarties. "Baltieji" yra linkę jauną ispaną išnuomoti ten, kur jam būti palankesnės sąlygos žaisti reguliariai. Visgi, "Sevilla" nepraranda vilties. ("Marca")

***

OFICIALU: "Liverpool" pasirašė naują sutartį su savo akademijos auklėtiniu Sheyi Ojo ir jį sezonui nuomos pagrindais išsiuntė į Prancūziją, "Reims" klubą.