Rugpjūčio 31 d. transferai ir gandai: Darmianas grįžta į Italiją, "Monaco" nusitaikė į dar vieną puolėją

Europos klubai iki rugsėjo 2 dienos turi laiko užbaigti sudėties komplektacijų darbus.

"EuroFootball.lt", tęsdamas savo tradicinę rubriką, pateikia įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


"Wolves" iki sezono pabaigos puolėją Leo Bonatani paskolins "Vitoria Setubal" komandai iš Portugalijos. ("Birmingham Live")

***

"Manchester City" artėjančią žiemą bandys įsigyti Norvegijos vunderkindą Hakoną Evjeną, kuris taip pat yra patraukęs "Man Utd" dėmesį. ("Daily Mail")

***

Mauricio Pochettino teigia, kad yra sulaukęs ne vieno pasiūlymo išvykti į kitą komandą, tačiau kol kas neturi jokių intencijų palikti Londono "Tottenham" ekipą.

***

"Serie A" klubų dėmesį patraukęs "Manchester United" saugas Fredas šį sezoną nepaliks "raudonųjų velnių", tai spaudos konferencijoje patvirtino Ole Gunnaras Solskjaeras.

***

Fernando Llorente jau buvo užfiksuotas Romos oro uoste pozuojantis su "Napoli" klubo atributika. Laisvuoju agentu buvęs puolėjas šiandien atliks medicininį patikrinimą ir pasirašys dviejų metų sutartį. ("Corriere dello Sport")

***

Keyloras Navasas oficialiai Paryžiaus "Saint-Germain" komandą papildys pirmadienį. PSG už kostarikietį paklos 15 mln. eurų ir sezonui Madrido "Real" klubui paskolins Alphonse'ą Areolą. (RMC)

***

ESPN skelbia, kad "Barcelona" nebesiderės su PSG dėl Neymaro. Katalonams PSG klubo įnoriai pasirodė per dideli – jie prašė 130 mln. eurų ir trijų žaidėjų: Dembele, Rakitičiaus bei Todibo.

***

"Fiorentina" sporto direktorius sensacingai užsiminė, kad negalės įsigyti Lisabonos "Sporting" saugo Raphinha, mat portugalai už 70 mln. eurų Madrido "Real" klubui parduoda Bruno Fernandesą.

Visgi apie šį galimą sandorį neigia kone visi Madrido klubui artimi žurnalistai.

***

"Manchester United" už 1,5 mln. eurų "Parma" klubui parduoda gynėją Matteo Darmianą. ("Sky Sports")

***

Dar vieno puolėjo norinti "Sevilla" komanda yra pasirengusi pakloti 30 mln. eurų už Mariano Diazą, tiesa, pats žaidėjas vis dar netrykšta noru palikti Madrido "Real". (AS)

***

Dėl Mauro Icardi kantrybę praradusi "Monaco" nusitaikė į "Leipzig" puolėją Jeaną-Keviną Augustiną. ("Get French Football News")

***

OFICIALU: Chrisas Smallingas penktadienį atvyko į Italijos sostinę ir oficialiai sukirto rankomis su "Roma" dėl vienerių metų nuomos sutarties.

***

OFICIALU: Fraserio Forsterio keliu pasekė dar vienas "Southampton" žaidėjas – Glazgo "Celtic" pasiskolino Mohamedą Elyounoussi.

***

OFICIALU: "Cagliari" iki sezono pabaigos pasiskolino Robiną Olseną bei už 16 mln. eurų iš "Fiorentina" įsigijo Giovanni Simeone.

***

OFICIALU: "Barcelona" talentingą kairiojo krašto gynėją Juaną Miranda nuomos sutartimi išsiuntė į Gelzenkircheno "Schalke".

***

OFICIALU: Su Stambulo "Bešiktaš" išsiskyręs Ricardo Quaresma sukirto rankomis su kita Turkijos komanda – "Kasimpasa".

***

OFICIALU: "Milan" klube taip pat ir neatsiskleidęs Diego Laxaltas skolinamas "Torino" komandai. Ji turės galimybę po sezono išpirkti urugvajiečio kontraktą.

***

OFICIALU: Londono "Arsenal" komandą palieka Nacho Monrealis, susitaręs dėl dviejų metų kontrakto su "Real Sociedad".

***

OFICIALU: Laisvų agentų biržoje buvęs Martinas Caceresas vieneriems metams išvyksta į "Fiorentiną".

***

OFICIALU: Kevinas Mirallas po septynerių metų palieka Liverpulio "Everton" ir grįžta rungtyniauti į gimtinę, "Antwerp" komandą.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...