Rugpjūčio 5 d. transferai ir gandai: "Liverpool" užmetė akį į "Arsenal" saugą

Liepos 1 d. oficialiai atsidarė žaidėjų perėjimų langas - garsiausi Europos klubai pradeda formuoti savo sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt" tęsia savo tradicinę rubriką ir iki transferų lango pabaigos pateikia įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ar jau įvykusius sandorius.


"Marseille" intensyviai veda derybas su "Porto" dėl Nigerijos rinktinės saugo Mikelio Agu atvykimo, praneša "Le 10 Sport".

***

"Manchester United" gynėjas Timothy Fosu-Mensahas ir šį sezoną nerungtyniaus Mančesteryje - "raudonieji velniai" sutinka jauną žaidėją sezono trukmės nuomai išsiųsti į Berlyno "Hertha". ("Daily Mail")

***

"Newcastle" siūlo Dwitghtą Gayle "West Brom" komandai kaip mainus į Salomoną Rondoną. Pasak "Daily Express", "šarkos" tenori tokius mainus atlikti vieno sezono nuomos sutartimi.

***

Nors ir Moussa Dembele rengiasi palikti Londono "Tottenham", jis atmetė pasiūlymą atvykti į Milano "Inter". Manoma, kad futbolininkas nebenori daugiau rungtyniauti Europoje. ("The Sun")

***

Julenas Lopetegui po rungtynių su "Juventus" paneigė gandus, kad Madrido "Real" ruošiasi atsisveikinti su Luka Modričiumi.

***

Paulis Pogba žada susėsti su "Manchester United" vadovybe aptarti jo tolimesnės ateities. Teigiama, kad pats futbolininkas yra sulaukęs pasiūlymo iš "Barcelona". ("Daily Star")

***

Londono "Chelsea" susidomėjo Wilfriedo Zaha kandidatūra, tačiau už "Crystal Palace" žada paprašyti net 75 mln. svarų sterlingų. ("Daily Mirror")

***

Madrido "Real" gynėjas Theo Hernandezas gali atsidurti Londono "Fulham" gretose. "Baltieji" ieško geriausio varianto tolimesniam futbolininko tobulėjimui, o anglai yra pasiryžę mokėti visą gynėjo atlyginimą. ("Marca")

***

"West Ham" komandą netrukus sustiprins "Le Havre" centro gynėjas Haroldas Moukoudi, "plaktukams" kainuosiantis 12 mln. eurų. ("Sky Sports")

***

Hatemas Ben Arfa šią savaitę viešėjo Madride, kur suderino asmenines kontrakto sąlygas su "Rayo Vallecano". Prancūzas PSG gretose nebeturi jokios ateities. ("L'Equipe")

***

"Liverpool" netikėtai įsijungė į lenktynes dėl Londono "Arsenal" saugo Aarono Ramsey įsigijimo. Pasak "Daily Express", "raudonieji" ruošiasi pasiūlyti 35 mln. svarų.

***

Londono "Chelsea" ir "Valencia" susidomėjo San Sebastiano "Real Sociedad" puolėju Willianu Jose. Puikiai "La Liga" pirmenybėse žaidžiantis brazilas turi 65 mln. eurų išpirkos sumą. ("Marca")

***

Danielis Rugani atmetė Londono "Chelsea" pasiūlymą ir žada likti Turino "Juventus" klube, kuriame jo poziciją ne taip seniai vėl sustiprino Leonardo Bonucci. ("Tuttosport")

***

"Burnley" po dviejų pagrindinių vartininkų traumų žada pradėti derybas su "Manchester City" dėl Joe Harto nuomos. ("Sky Sports")

***

Londono "Arsenal" susitarė su Lisabonos "Sporting" dėl Lucaso Perezo nuomos iki kito sezono pabaigos. Pats futbolininkas dar nedavė savo sutikimo, tačiau tai yra tik laiko klausimas. ("A Bola")

***

"Milan" ieško kūrybiško saugo ir jų dėmesys nukrypo į Madrido "Real" atstovą Mateo Kovačičių. Pats futbolininkas nori palikti Ispaniją ir grįžti rungtyniauti į Italiją.

***

OFICIALU: Kevinas Mirallas palieka Liverpulio "Everton" ir sezonui keliasi į Italiją, "Fiorentina" ekipą.

OFICIALU: 35-erių metų olandas Rafaelis van der Vaartas sudarė vienerių metų kontraktą su Danijos aukščiausioje lygoje rungtyniaujančia "Esbjerg" komanda.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...