Rugpjūčio 5 d. transferai ir gandai: "Man City" baigia derybas dėl J. Cancelo įsigijimo

Liepos 1 d. oficialiai atsidarė žaidėjų perėjimų langas - garsiausi Europos klubai formuoja sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt", tęsdamas savo tradicinę rubriką, iki transferų lango pabaigos pateikia įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


"Manchester City" pasiekė finišo tiesiąją derybose dėl Joao Cancelo įsigijimo. "Sky Sports" šaltinių teigimu, Anglijos čempionai su "Juventus" susitarė dėl 30 mln. eurų pasiūlymo ir Danilo išvykimo į Turiną.

***

"Liverpool" į "Club Brugge" išvykusį Simoną Mignolet pakeis šią vasarą "West Ham" palikusiu Adrianu. Jis taps Alissonu dubleriu. ("The Times")

***

"Daily Record" informuoja, kad Londono "Tottenham" komandai pavyko susitarti dėl Giovani Lo Celso įsigijimo. "Real Betis" priėmė 58 mln. svarų sterlingų pasiūlymą.

***

10 mln. svarų sterlingų suma vertinamas Masonas Holgate'as yra geidžiamas "Bournemouth", "Burnley" ir "Sheffield United" klubų. ("The Sun")

***

"Barcelona" klubo viceprezidentas Jordi Cardoneras vėl atmetė galimybę, kad Neymaras šią vasarą sugrįš į Kataloniją. Jis TV3 teigė, kad nėra jokių derybų dėl brazilo įsigijimo.

***

Įstrigus "Manchester United" deryboms dėl Paulo Dybalos, galimybės įsigyti argentinietį neatsisako Paryžiaus "Saint-Germain" klubas. Juo susidomėjimą taip pat yra parodęs Milano "Inter". ("Corriere dello Sport")

***

"The Times" skelbia, kad Madrido "Real" už Paulį Pogba "Manchester United" klubui pasiūlė Jameso Rodriguezo paslaugas ir papildomą 27,4 mln. svarų sterlingų sumą. "Raudonieji velniai" šį pasiūlymą iškart atmetė.

***

Po nuomos Frankfurto "Eintracht" klube vėl į Paryžių grįžęs Kevinas Trappas nori palikti PSG klubą. "Eintracht" siekė įgyti visas teises į vartininką, tačiau nesutiko mokėti PSG prašomos 10 mln. eurų sumos. ("Le 10 Sport")

***

Londono "Crystal Palace" yra arti susitarimo su Gary Cahillu, kuris po išvykimo iš Londono "Chelsea" yra tapęs laisvuoju agentu. ("The Sun")

***

Antonio Conte savo interviu pareiškė, kad "Inter" dar nepralaimėjo kovos dėl Romelu Lukaku įsigijimo ir madų sostinės klubo gerbėjai dar neturėtų prarasti vilties.

"Sky Sports" priduria, kad "Inter" klubas yra paruošęs naują pasiūlymą "Man Utd" klubui.

***

Savo ruožtu "Manchester United" klubas artėja link susitarimo dėl Mario Mandžukičiaus. Už patyrusį puolėją anglai sutinka sumokėti 20 mln. eurų. ("Daily Mail")

***

RMC skelbia, kad "Watford" atmetė 32 mln. svarų sterlingų "Everton" pasiūlymą už Abdoulaye Doucoure.

***

Zinedine'as Zidane'as davė leidimą Madrido "Real" klubui įsigyti Donny van de Beeką, bet nurodė parduoti Jamesą Rodriguezą ir Garethą Bale'ą. ("Marca")

***

Londono "Chelsea" tikisi sulaukti pasiūlymų už Danny Drinkwaterį ir Tiemoue Bakayoko. Abu futbolininkai neįtikino Franko Lampardo pasiruošimo metu. ("Sunday Telegraph")

***

"Leicester" kaip galimą kandidatą pakeisti Harry Maguire'ą mato Madrido "Getafe" atstovą Djene Dakonamą, kuris praėjusį sezoną daugumos Ispanijos futbolo ekspertų buvo laikomas vienu geriausių lygos gynėjų. ("Leicester Mercury")

***

Londono "Tottenham" yra pasiruošęs kovoti su "Roma" ir "Juventus" klubais dėl Elseido Hysajaus įsigijimo. Dešiniojo krašto gynėjas jau yra apsisprendęs palikti "Napoli". ("Sunday Express")