Rugpjūčio 7 d. transferai ir gandai: neišdegė "Barcos" planas įsigyti dar vieną žvaigždę

Liepos 1 d. oficialiai atsidarė žaidėjų perėjimų langas - garsiausi Europos klubai pradeda formuoti savo sudėtis 2018-19 metų sezonui.

"EuroFootball.lt" tęsia savo tradicinę rubriką ir iki transferų lango pabaigos pateikia įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ar jau įvykusius sandorius.


***

Šią vasarą praturtėjusi "Leicester City" komanda ieško naujokų.

Kaip praneša "Daily Mail", anglai pradėjo derybas dėl 13 mln. svarų sterlingų vertinamo Zagrebo "Dinamo" gynėjo Filipo Benkovičiaus įsigijimo.

***

"West Ham" toliau taikosi į "Chelsea" saugą Danny Drinkwaterį, tačiau tam reikalinga viena sąlyga - jei "Inter" įsigys Madrido "Real" saugą Luką Modričių, tuomet italai Londono klubui sutiktų parduoti Matiasą Vecino ("Mirror")

***

"Man Utd" ruošia 75 mln. svarų sterlingų pasiūlymą už "Leicester City" gynėją Harry Maguire'ą, tačiau "lapinai" žaidėjo nenori parduoti.

Lesterio komanda ruošiasi net padvigubinti futbolininkui atlyginimą ("Express")

***

Gianluca Di Marzio praneša, kad "Man Utd" atmetė "Barcelona" pasiūlymą už Paulį Pogbą - 45 mln. svarų sterlingų ir du žaidėjus: Yerry Mina ir Andre Gomesą.

***

Londono "Chelsea" yra pasiruošusi sumokėti net 100 mln. eurų siekiančią Madrido "Atletico" vartininko Jano Oblako išpirkos kainą.

Pastarasis žaidėjas tapo bene realiausiu kandidatu užimti Thibaut Courtois vietą, kai nepavyko susitarti su Alissonu, Pepe Reina ir Jordanu Pickfordu ("Mundo Deportivo")

***

"Leicester City" ir "Bournemouth" meta tinklus ant "Brentfordo" gynėjo Chriso Mephamo. 20-metis vertinamas 15-20 mln. svarų sterlingų ("Evening Standard")

***

"Crystal Palace" panoro susigrąžinti Yannicką Bolasie, kuris prieš du sezonus už 25 mln. svarų sterlingų išvyko į "Everton" ("Mirror")

***

"Inter" užsigeidė "Monaco" puolėjo Keita Balde, kurį pasiskolintų vienam sezonui (Gianluca Di Marzio)

***

"Cardiff City" planuoja šią vasarą nusipirkti "Bešiktaš" puolėją Alvaro Negredo ("Daily Mirror")

***

OFICIALU: "Nantes" sezonui pasiskolino "Chelsea" gynėją Mattą Miazgą.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...