Rugsėjo 1 d. transferai ir gandai: "Atletico" derybos dėl Icardi ir būsimas "Roma" naujokas

Europos klubai, išskyrus Anglijos "Premier" lygos atstovus, dar turi dvi dienas laiko užbaigti sudėties komplektacijų darbus.

"EuroFootball.lt", tęsdamas savo tradicinę rubriką, pateikia įdomiausias dienos naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


Victoro Wanyamos persikėlimas į "Club Brugge" gali taip ir neįvykti. Belgų ekipai Londono "Tottenham" prašoma 13 mln. svarų sterlingų suma yra sunkiai įkandama. ("Daily Mail")

***

Paulis Pogba ketina ignoruoti bet kokius "Manchester United" klubo ketinimus pratęsti sutartį. Prancūzo prioritetas kitą vasarą bus išvykti į Madrido "Real". ("Daily Mirror")

***

"Rangers" kalbėjosi su "Manchester City" dėl galimybės pasiskolinti Philą Fodeną, tačiau "miestiečiai" nepanoro paleisti perspektyvaus anglo. ("Sunday Mirror")

***

Stambulo "Galatasaray" oficialiai patvirtino, kad pradėjo derybas su "Monaco" dėl Radamelio Falcao įsigijimo.

***

"L'Equipe" ir RMC teigia, kad Neymaro sugrįžimas į "Barceloną" jau neįvyks. Katalonai neturi finansinės galios įsigyti brazilą į sandorį neįtraukiant savo žaidėjų. 

***

Dortmundo "Borussia" stebi "Liverpool" talento Bobby Duncano situaciją "raudonųjų" gretose. Jo agentas liko supykęs, jog žaidėjui nebuvo leista nuomos pagrindais išvykti į "Fiorentiną". ("Daily Mirror")

***

"Fiorentina" deda visas pastangas į Milano "Inter" krašto puolėjo Matteo Politano įsigijimą. "Inter" už jį nori 35 mln. eurų, bet "Fiorentina" kol kas nesiūlo daugiau 30 mln. ("Calciomercato")

***

Fabrizio Romano rašo, kad "Roma" susitarė su Madrido "Atletico" dėl Nikola Kaliničiaus sugrįžimo į Italiją. Savo ruožtu Patrikas Schickas artėja link susitarimo su "Leipzig".

***

Prieš kelias savaites į "Atalanta" atvykęs Martinas Škrtelis po nesutarimų su komandos treneriu ketina nutraukti sutartį ir vėl tapti laisvuoju agentu. ("Gazetta dello Sport")

***

"Fiorentina" susitarė su Brazilijos "Fluminense" klubu dėl puolėjo Pedro įsigijimo. Florencijos ekipa už jį paklos 13-14 mln. eurų. ("Globoesporte")

***

Po neįvykusių derybų dėl Neymaro tapo aišku, kad "Barcelona" komandoje liks Ivanas Rakitičius, kuris šį sezoną kol kas yra laikomas ant suolo. ("Sport")

***

Aplhonse'as Areola jau atvyko į Madridą ir perėjo medicininį patikrą. Keyloras Navasas taip pat buvo patikrintas PSG medikų, tačiau dar šiandien kartu su komanda išvyko į Viljarealį. (AS)

***

Madrido "Atletico" derasi su Mauro Icardi ir "Inter" klubu. "Rojiblancos" norėtų žaidėją pasiskolinti iki sezono pabaigos su galimybe už 70 mln. eurų įgyti visas teises į jį. (ESPN)

***

OFICIALU: Stambulo "Bešiktaš" iki sezono pabaigos pasiskolino Londono "Arsenal" saugą Mohamedą Elneny.

***

OFICIALU: "Nice" iš Paryžiaus "Saint-Germain" už 12 mln. eurų įsigijo kairiojo krašto gynėją Stanley Nsoki.