S. Dyche'as: bandome išpildyti savo svajones

Vakar "Stoke City" nugalėjusio "Burnley" treneris Seanas Dyche'as po rungtynių kalbėjo, kad jo komanda "bando išpildyti savo svajones".

Pergalingą įvartį 89-ąją minutę pelnęs Ashley Barnesas bent laikinai leido šiai ekipai pakilti į ketvirtąją "Premier" lygos vietą, kuri garantuoja teisę varžytis UEFA Čempionų lygos atrankoje.

Jeigu tokį tempą "Burnley" sugebėtų išlaikyti iki pat gegužės, šio kuklaus klubo sezonas būtų ne mažiau įspūdingas nei prieš kelerius metus čempionate triumfavusio "Leicester City".

"Jeigu svajoji, privalai būti pasirengęs išpildyti savo svajones, o mes bandome padaryti būtent tai", - Dyche'as pasakojo "BBC Sport".

"Mėginame suteikti žaidėjams platformą, kad jie eitų ir žaistų. Šiandien rezultato siekėme kitokiu stiliumi, nes turėjome būti užsispyrę, turėjome laikytis tvirtai. Tai abiems komandoms buvo tikrai sunkios bei kartais bjaurios rungtynės nemaloniomis sąlygomis. Visgi, mes radome būdą laimėti."

"Leidome jiems susikurti tik keletą progų, nors ir maniau, jog jie žaidė labai gerai. Jie geriau pasirodė pirmojoje dalyje, o mūsų žaidimas gerėjo antrojoje, kurioje įmušėme tikrai puikų įvartį."

"Kartais toks yra futbolas. Kartais privalai atlikti visus bjaurius paprastus dalykus ir smulkias detales, tad manau, kad šį vakarą mums tai pavyko gerai. Mes tai turėsime daryti vėl."

"Mes nesame galinga komanda - esame ekipa, kuri tobulėja, tačiau visų mūsų pasirodymų metu skirtumai yra nedideli. Mes išties atsiduriame geresnėje jų pusėje."

Po vakarykštės pergalės "Burnley" aplenkė tokius grandus kaip "Liverpool", Londono "Arsenal" bei "Tottenham".