S. Gerrardas: Balotelli neturėjo mušti baudinio

„Liverpool“ kapitonas Stevenas Gerrardas atskleidė, kad vakar įvykusiame UEFA Europos lygos šešioliktfinalio mače prieš Stambulo „Bešiktaš“ stodamas mušti 11 metrų baudinio Mario Balotelli pažeidė ekipos taisykles.

Kontroversiškasis italas rungtynių likimą paėmė į savo rankas nepaisant to, jog smūgiuoti turėjo Jordanas Hendersonas. Anglijos klubo sirgalių džiaugsmui, Balotelli nuo 11 metrų žymos buvo tikslus.

Vis dėlto, Gerrardas tikina, kad nustatytos taisyklės sako, jog smūgiuoti vakar turėjo Hendersonas, o ne italas, taigi, Balotelli savo elgesiu kapitoną nuvylė.

„Baudinį turėjo mušti Hendersonas. Taisyklės yra taisyklės. Tai turėjo būti Hendersonas. Mario buvo šiek tiek nepaklusnus“, – Gerrardas pasakojo ITV.

Nepaisant visko, po sezono į Los Andželo „Galaxy“ persikelsiantis saugas džiaugėsi, kad Balotelli pavyko pasižymėti.

„Turime dėkoti Mario, jis pelnė įvartį, tačiau besiginčijančius futbolininkus matyti nesmagu.“

„Manau, Jordanas su šia situacija susitvarkė labai gerai. Jis matė, jog Mario labai norėjo įmušti. Jordanas pasitraukė į šalį pačiu tinkamiausiu momentu bei puikiai pasirodė interviu po rungtynių.“

„Jordanas yra kapitonas ir Mario parodė šiek tiek nepagarbos, tačiau jis pelnė labai svarbų įvartį. Mano manymu, šeši ar septyni žaidėjai būtų norėję tą akimirką stoti prie 11 metrų žymos, bet jeigu jie visi būtų ten nuėję, kas atsitiktų tada? Taisyklės galioja dėl visiems suprantamų priežasčių.“

„Liverpool“ vakar savo varžovus įveikė rezultatu 1-0 bei Turkiją keliaus turėdamas minimalią persvarą.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...