S. Gerrardas šiemet baigs karjerą ir veikiausiai papildys "Liverpool" trenerių štabą

Ilgametis "Liverpool" kapitonas Stevenas Gerrardas užsiminė apie karjeros pabaigą bei galimą sugrįžimą į savo buvusį klubą.

"Raudonųjų" gretas anglas paliko praėjusiais metais, kai persikėlė į Los Andželo "Galaxy". Tiesa, verta paminėti, jog pasibaigus MLS sezonui Gerrardas dalyvavo jau Jurgeno Kloppo vedamose "Liverpool" treniruotėse.

"Dar nesu šimtu procentų tikras, bet manau, kad šie metai veikiausiai bus paskutiniai mano karjeroje", - Daily Telegraph pasakojo saugas.

"Kalbėjausi su Kloppu. Konkretaus pasiūlymo nesulaukiau, tačiau klubas leido žinoti, kad laukia manęs sugrįžtant."

"Jie su malonumu mane priėmė. Visuomet būsiu šališkas "Liverpool" bei FA (Anglijos futbolo federacija - red. past.) atžvilgiu ir kai grįšiu namo, ketinu tęsti savo eksperto darbą bei keliauti po klubus, jog įgaučiau daugiau patirties stebėdamas trenerius bei mokydamasis iš jų."

"Praktiškai būsiu laisvas nuo 2016-ųjų lapkričio ar gruodžio. Tai tuomet žinos jau visas futbolo pasaulis ir aš jau būsiu beveik gavęs reikalingus trenerio pažymėjimus."

Gerrardas taip pat pridūrė besigailintis, kad nesistengė įgauti trenerio kvalifikacijos anksčiau, nes viešbučiuose jam nuolat būdavo nuobodu, o dabar, kai jau galėtų iškart dirbti, dar turi rūpintis pažymėjimais.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...