S. Kolašinacas : "Mūsų tikslas - išlikti pirmajame ketverte "Premier" lygoje"

Gerą sportinę formą pastaruoju metu demonstruojanti Londono "Arsenal" ekipa sustiprino savo šansus kovoje dėl vietos pirmajame "Premier" lygos ketverte.

"Kanonierių" gynėjas Seadas Kolašinacas džiaugiasi komandoje vyraujančia teigiama atmosfera bei tikisi, kad jo ekipa išliks pirmajame ketverte.

"Šiuo metu esame geroje pozicijoje. Sužaidėme keletą gerų rungtynių bei iškovojome svarbias pergales. Atmosfera komandoje yra itin pozityvi.

Dabar koncentruojamės tik į savo žaidimą ir rezultatus. Norime iškovoti kiek įmanoma daugiau taškų per likusias septynerias rungtynes. Mūsų tikslas - išlikti pirmajame ketverte "Premier" lygoje" - bendraudamas su "Sky Sports" teigė S. Kolašinacas.

Bosnis taip pat negailėjo gerų žodžių nuo šio sezono pradžios "Arsenal" vairą perėmusiam U. Emery.

"Jis yra labai geras treneris. Emery daug dirba su žaidėjais bei kartu analizuojame vaizdo įrašus. Jis puikiai išskiria dalykus, kuriuos atliekame blogai, ir tai padeda mums judėti į priekį.

Visuomet naudinga diskutuoti bei pamatyti, ką darome ne taip. Kitose rungtynėse tų pačių klaidų privalome nebekartoti. Ši praktika mums tikrai naudinga", - teigė "Arsenal" gynėjas.

Londono "Arsenal" artimiausias "Premier" lygos rungtynes žais sekmadienį išvykoje su "Everton" ekipa.