S. Ramosas: "Jeigu kažkas mano, kad mes jau mirėme, jie stipriai klysta"

Madrido "Real" komanda išgyvena tikra krizę - per paskutines keturias rungtynes "baltieji" neįmušė nė vieno įvarčio ir pralaimėjo paskutinius du susitikimus.

Šeštadienį įvykusioje Ispanijos pirmenybių dvikovoje Madrido "Real" sensacingai paskutinę rungtynių minutę nusileido "Alaves" klubui. Nepaisant pastaruoju metu demonstruojamų itin prastų rezultatų, po šio turo Madrido komandos atsilikimas nuo lyderių gali padidėti tik iki trijų taškų, kas vis dar neprilygsta sezono tragedijai.

Po rungtynių kritikos sau ir komandai negailėjo Sergio Ramosas: "Privalome užversti šį puslapį. Sezonas yra ilgas, todėl priešakyje dar laukia daug rungtynių. Paskutiniu metu žaidžiame itin prastai, tačiau nuo lyderių po šio turo vis tiek galime turėti tik trijų taškų atsilikimą.

Kiekvieną sezoną mumis kažkas abejoja, tačiau mes jau ne kartą įrodėme, kad sezonas nesusideda iš kelių mėnesių. Sirgaliai turi būti kantresni. Mes esame pirmieji, kurie jaučiame, jog susimovėme.

Kai kurie sirgaliai galvoja, kad mes neišgyvename dėl tokių rezultatų, tačiau tokios nesėkmės mus siutina ir skatina atlikti dar didesnį darbą. Neabejoju, kad suteiksime jiems progą vėl švęsti komandos pergales. Mes dar nemirėme, o visi tie, kurie galvoja kitaip, yra neteisūs."

Paklaustas apie tai, ar komandai nereikalingos permainos trenerių štabe, S. Ramosas išliko diplomatiškas: "Yra laikas, kai pokyčiai duoda naudos ir yra laikas, kai jų nereikia. Mes žaidėjai neturėtume kalbėti apie tokius dalykus, nes tai sprendžia klubas.

Šiuo metu yra daugiau kalbų ne apie trenerį, o apie tai, kad mes nepelnome įvarčių, kai nebeturime Cristiano. Visi turėtų suprasti, kad tai ilgai vis tiek nesitęs."

Madrido "Real" komandos dabar laukia rinktinių pertrauka, o po jos namuose lauks varžovas, kurį "baltieji" privalės įveikti - Valensijos "Levante".

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...