S. Solari: "Eibare mums buvo suduotas didžiulis smūgis, tačiau tai jau praeitis"

Po Juleno Lopetegui atleidimo vis geresnius rezultatus rodęs Madrido "Real" savaitgalį grįžo į senas vėžes ir sulaukė didžiulės kritikos šalies sostinėje.

Savaitgalį Madrido "Real" beviltiškai rezultatu 0:3 nusileido "Eibar" vienuolikei, kuriai tai buvo viso labo pirmoji pergalė prieš varžovus iš sostinės per visą klubo istoriją.

Antradienį "baltųjų" komanda bandys susigrąžinti pasitikėjimą UEFA Čempionų lygoje, tačiau laukia sunkios rungtynės - akistata su "Roma" varžovų sirgalių akivaizdoje.

Vyriausiasis komandos treneris Santiago Solari teigia, kad Eibare komanda sulaukė didžiulio smūgio, tačiau tai jau spėjo pamiršti, kaip ir prieš tai iškovotas pergales.

"Žinoma, kad pralaimėjimas prieš "Eibar" buvo skaudus, tačiau tai jau yra praeitis. Mes analizavome, kas nutiko ne taip tose rungtynėse ir bandysime kuo greičiau patobulėti", - Romoje įvykusioje spaudos konferencijoje sakė argentinietis.

"Kaip ir kitas praėjusias rungtynes, kurias laimėjome, mes jau spėjome pamiršti, todėl tą patį turime padaryti ir su "Eibar". "Real" ne kartą yra susidūręs su didžiuliais išbandymais, tačiau klubas ne kartą įrodė, kad gali išsikapstyti iš bet kokios situacijos.

Tai yra priežastis, kodėl šio klubo istorija yra paženklinta laimėjimais", - pridūrė strategas.

"Roma" ir "Real" dvikova rytoj prasidės 22 val. Pirmoji akistata Madride baigėsi triuškinančia šeimininkų pergale 3:0.