S. Solari: "Mūsų žaidimo planas nepriklausys nuo Messi"

Vis geresnį žaidimą demonstruojanti Madrido "Real" komanda trečiadienį susidurs su rimtu iššūkių – jų išvykoje laukia dvikova su "Barcelona" futbolininkais.

Trečiadienį "Camp Nou" stadione prasidės Karaliaus taurės pusfinalio kova. Madrido "Real" komanda šį sezoną jau kartą stipriai nudegė varžovų tvirtovėje, tačiau dabar į Barseloną išvyksta būdama gerokai geresnės nuotaikos.

Vis dar nežinoma, ar "Barcelona" komandai galės padėti Lionelis Messi, kuris susižeidė mače su "Valencia". "Barca" šį sezoną jau įrodė, kad gali sutriuškinti "baltuosius" ir be argentiniečio, tačiau Santiago Solari vienu ar kitu atveju nėra paruošęs specialaus plano prieš L. Messi.

"Nuo to, ar Messi žais, mūsų žaidimo planas nesikeičia. Šioms rungtynėms ruošiamės įprastai, kaip ir prieš kiekvieną dvikovą. Futbolas visada yra geresnis, kai geriausi žaidėjai gali žaisti. To paties tikimės ir šiame mače", – spaudos konferencijoje sakė S. Solari.

Madrido "Real" ekipos per artėjančias septynias dienas lauks įtemptas tvarkaraštis – trečiadienį jie žais su "Barca", šeštadienį kausis Madrido derbyje, o dar kitą trečiadienį stos į dvikovą Amsterdame.

"Tvarkaraštis yra gana žiaurus, tačiau "La Liga" už tai atsako. Mes turime žengti į kiekvienas rungtynes geros formos. Visos rungtynės dabar yra tiesos akimirka, tačiau mes mėgstame varžytis", – pridūrė argentinietis.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...