S. Solari nebenori komandoje matyti Isco?

Madrido žiniasklaidoje garsiai spėliojama, kurio karjera Madrido "Real" klube pasibaigs greičiau – Isco ar stratego Santiago Solari.

Isco-Solari problema jau tapo akivaizdi – strategas nesinaudoja futbolininko paslaugomis, nors komandoje dėl traumų yra iškritęs visas būrys žaidėjų. Iš viso Isco prie šio stratego "La Liga" pirmenybėse dar nė kartą nežaidė startinėje sudėtyje, o bendrai sužaidė viso labo 392 minutes.

Sekmadienį įvykusioje dvikovoje prieš "Real Betis" Isco ne tik, kad nebuvo startinėje sudėtyje, bet ir nepakilo nuo suolo. S. Solari vietoj jo į aikštę metė nepatyrusius Cristo ir Brahimą Diazą.

Pats strategas taip pat nebeslepia šios problemos ir tik sulaukęs klausimo apie Isco šabloniškai atsako, kad jam yra svarbūs visi 24 komandos žaidėjai.

Galiausiai paklaustas, ar Isco šios situacijos metu paprašys būti parduotas jau šį sausį, strategas atsakė: "Tai klausimas ne man."

Manoma, kad Isco neskuba palikti Madrido ekipos, nes tikisi, kad po sezono komandoje pasikeis treneris, tačiau jeigu jis nebesulauks minučių iki pat sausio pabaigos, tuomet saugas jau nebetylės ir pareikš norą išvykti.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...