S. Umtiti užsiminė apie galimą A. Griezmanno atvykimą į "Barcą"

Samuelis Umtiti patvirtino esantis laimingas "Barcelona" gretose ir užsiminė apie tai, kad į Ispanijos vicečempionų gretas bando pasikviesti Antoine'ą Griezmanną.

Pats vidurio gynėjas jau ilgą laiką yra siejamas su "Manchester United", tačiau paneigdamas šiuos gandus jis paskatino kalbas apie savo tautiečio ateitį.

Apie tai, kad 27-erių metų puolėjas turėtų persikelti į turtingesnį klubą nei Madrido "Atletico", kalbama jau senokai ir juo be katalonų anksčiau domėjosi Miuncheno "Bayern".

"Su Griezmannu aš atsiduriu agento rolėje! Tiesa, jog apie tai kalbame daug, bet tai buvo tik tuo tikslu, kad sužinočiau, ką jis galvoja apie "Barcą". Jeigu jis atvyks, žaisime su šešiais puolėjais!" - ironiškai kalbėjo Umtiti.

Pats reikšdamas savo nuomonę apie dabartinę komandą gynėjas sakė, jog gyvena savo svajonėse."

"Barcelona" buvo mano svajonių klubas, aš prie jų prisijungiau, kai man buvo 22-eji. Tai buvo išskirtinis įvykis, o dabar esu laimingas kiekvieną dieną, nepaisant to, ar tai būtų rungtynės, ar treniruotė."

"Xavi mano, jog esu geriausias vidurio gynėjas pasaulyje? Girdėjau tai, esu labai dėkingas, jis yra labai gudrus žaidėjas, jis supranta futbolą bei žino, ką sako."

"Esant centro gynėju labai svarbu būti protingam ir žinoti, kaip atsikratyti kamuolio. "Barcelona" gretose galiu prisiimti riziką neprarasdamas labai daug kamuolių bei padėti komandai judėti į priekį."

Artimiausias mačas su "Barcos" marškinėliais Umtiti laukia jau šį trečiadienį UEFA Čempionų lygoje prieš "Roma".