Š. Vrsaljko jau netrukus taps "Inter" žaidėju

Patikimi šaltiniai Italijoje skelbia, kad Milano "Inter" užbaigė derybas su Madrido "Atletico" dėl dešiniojo krašto gynėjo Šime Vrsaljko įsigijimo.

26-erių metų futbolininkas į "Inter" išvyksta sezono trukmės nuomai, už kurią "Inter" paklos 6,5 mln. eurų. Vasarą madų sostinės komanda gaus išpirkti jau visą žaidėjo kontraktą, kurios atsieis 17,5 mln. eurų.

Š. Vrsaljko puikiai pasirodė pasaulio čempionate, kuriame su Kroatijos rinktine nužygiavo iki pat finalo. Gynėjas į Milaną atvyks tik pasibaigus atostogoms.

Tai kiek netikėtas "Atletico" žingsnis, nes dešiniajame krašte Diego Simeone turi tik Juanfraną, kurio žaidimo kokybė su amžiumi vis prastėja.

Š. Vrsaljko į "Atletico" atvyko 2016 metais ir per tą laiką sužaidė 54 rungtynes.

Kroatui tai nebus pirmoji patirtis "Serie A" - prieš atvykdamas į Ispanijos sostinę jis trejus metus rungtyniavo "Genoa" ir "Sassuolo" komandose.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="sl" dir="ltr">Sime Vrsaljko from Atlético Madrid to Inter, here we go! Done deal  <a href="https://twitter.com/hashtag/transfers?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#transfers</a></p>&mdash; Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) <a href="https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1024001092441583618?ref_src=twsrc%5Etfw">July 30, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>