Sausio 1 d. transferai ir gandai: į A. Ramsey nusitaikė penki Europos grandai

Sausio 1-oji diena tradiciškai simbolizuoja Naujuosius metus, tačiau futbolo pasaulyje ši diena taip pat turi didžiulę reikšmę – su nauja metų diena prasideda ir žiemos žaidėjų perėjimų langas.

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" savo lankytojams kiekvieną dieną iki paskutinės sausio mėnesio dienos pateiks įdomiausias naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


Paryžiaus "Saint-Germain" rimtai susidomėjo Toby Alderweireldo paslaugomis. "Tottenham" dar metams pratęsė žaidėjo kontraktą, tačiau paryžiečiai vasarą jį gali įsigyti už itin patrauklią sumą – 25 mln. svarų sterlingų. ("Telegraph")

***

Londono "Tottenham" klube dėl įvairių traumų beveik nerungtyniaujantis Victoras Wanyama gali būti išsiųstas į "Championship". "Daily Mail" teigimu, "West Brom" norėtų saugą pasiskolinti iki sezono pabaigos.

***

Po sezono Londono "Arsenal" paliksiantis Aaronas Ramsey nuo šiandien jau gali pradėti derėtis su kitais klubais. Kaip skelbia BBC žurnalistas Davidas Ornsteinas, valo paslaugomis domisi "Juventus", "Inter", "Bayern", PSG ir Madrido "Real".

***

Londono "Chelsea" nebandys įsigyti Madrido "Real" saugą Isco po to, kai sužinojo jo prašomą atlyginimą. Pats žaidėjas tikina esąs laimingas Madride, tačiau vasarą dėl jo kovos didžiausi Europos klubai. ("Daily Mail")

***

Londono "Chelsea" atmetė Miuncheno "Bayern" komandos 20 mln. svarų sterlingų pasiūlymą už perspektyvų Callumą Hudsoną-Odui. "Mėlynieji" be 40 mln. eurų nežada ir leistis į kalbas. ("The Guardian")

***

Paryžiaus "Saint-Germain" šiame transferų lange gali išleisti 30 mln. eurų. Thomas Tuchelis nori pastiprinimo saugų linijoje ir paryžiečių dėmesys pakrypo į "Watford" atstovą Abdoulaye Doucoure'ą. ("Le Parisien")

***

"Sevilla" leido Luisui Murielui užbaigti derybas su "Fiorentina". Krašto puolėjas nebegrįžo į treniruotes ir jau netrukus atsidurs "Serie A" pirmenybėse. ("Marca")

***

Fernando Llorente uždėgė žalią šviesą sugrįžimui į Bilbao "Athletic". Londono "Tottenham" yra pasiruošęs atsisveikinti su puolėju, todėl sandoris gali įvykti jau šią savaitę. ("Marca")

***

"Cardiff" tikisi, kad iš "Liverpool" komandos pavyks prisivilioti Nathanielį Clyne'ą. ("Sky Sports")

***

"Barcelona" pasiekė susitarimą su Frenkie de Jongu, kuris kitą vasarą pasirašys penkerių metų kontraktą. Katalonams liko tik susitarti su "Ajax" dėl galutinės transfero sumos. ("Bild")

***

"Manchester City" įsijungė į lenktynes su Madrido "Real" dėl "Real Betis" kairiojo krašto gynėjo Junioro Firpo, tiesa, pats ispanas pirmenybę teikia savo šalies grandui. ("Le 10 Sport")

***

"Valencia" intensyviai derasi su "West Ham" dėl Javiero Hernandezo atvykimo į Ispaniją. "Šikšnosparniai" yra linkę žaidėją pasiskolinti iki sezono pabaigos, tačiau "West Ham" norėtų atsisveikinti visam. ("Levante-EMV")

***

OFICIALU: Liverpulio "Everton" komandoje vietos šį sezoną neradęs Masonas Holgate'as iki sezono pabaigos išnuomotas "West Brom" klubui.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...