Sausio 10 d. transferai ir gandai: "Tottenham" susidomėjo K. Piateku, O. Giroud ruošiasi išvykimui į Italiją

Sausio 1-oji tradiciškai simbolizuoja Naujuosius metus, tačiau futbolo pasaulyje ši diena reiškia tik vieną – oficialiai prasidedantį žiemos žaidėjų perėjimų langą.

Portalas "EuroFootball.lt" savo lankytojams iki mėnesio pabaigos pateiks įdomiausias ir svarbiausias naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus bei jau įvykusius sandorius.


Londono "Arsenal" skautai atkreipė dėmesį į 17-metį " Coritiba" klubo dešiniojo krašto gynėją iš Brazilijos Yana Couto. Perspektyvus futbolininkas po sezono "kononieriams" kainuotų 5 mln. svarų sterlingų. ("Globo Esporte")

***

"Manchester United" įsitraukė į lenktynes dėl Fabiano Ruizo, kuris artėjančią vasarą sieks palikti "Napoli" ekipą. 80 mln. eurų suma vertinamas saugas taip pat domina "Barcelona" ir Madrido "Real" klubus. ("CalcioNapoli24")

***

"Daily Mirror" mano, kad "Barcelona" siekia iš Sevilijos "Real Betis" susigrąžinti Emersoną. Jeigu toks planas išdegs, tuomet Londono "Tottenham" ekipai atsivers visos durys kovoje dėl Nelseno Semedo parašo.

***

Milano "Inter" ir "Napoli" susidomėjo 19-mečiu "Verona" gynėju iš Albanijos Marashu Kumbulla, skelbia "Calciomercato".

***

"Sky Sports" teigia, kad Londono "Tottenham" po naujienų dėl Harry Kane'o sveikatos iškart susisiekė su "Milan" dėl Krzysztofo Piateko. Pabrėžiama, kad oficialios derybos dar nėra pradėtos ir lieka neaišku, ar "Spurs" jį nori tik pasiskolinti.

"Goal" priduria, kad į "Tottenham" radarą taip pat pateko "Lyon" snaiperis Moussa Dembele.

***

Milano "Inter" sėkmingai veda derybas su Londono "Chelsea" dėl Olivier Giroud įsigijimo. Žaidėjo agentas jau atvyko į madų sostinę susitarti dėl asmeninių kontrakto sąlygų. Teigiama, kad prancūzas nori sudaryti 2,5 metų sutartį. (Fabrizio Romano)

***

"Barcelona" neatmeta galimybės sustiprinti gynybą ir dar šią žiemą iš "Leipzig" pasikviesti gerai vertinamą vidurio gynėją Dayotą Upamecano. ("Sport")

***

MLS pirmenybėse rungtyniaujanti "Minnesota United" norėtų iš "Burnley" pasikviesti patyrusį vartininką Joe Hartą. ("The Athletic")

***

"Chelsea" kovos su "Tottenham" dėl galimybės iš Madrido "Atletico" pasiskolinti pastariesiems nereikalingą Thomą Lemarą. ("Telegraph")

***

"West Ham" vairininkas Davidas Moyesas trečią kartą savo karjeroje nori įsigyti šiuo metu Kinijoje rungtyniaujantį saugą Marouane'ą Fellaini. ("Sky Sports")

***

Tas pats "West Ham" klubas, "Daily Mail" žiniomis, nurungė "Chelsea" kovoje dėl Lisabonos "Benfica" saugo Gedsono Fernandeso. "Plaktukai" jį skolinasi 18 mėnesių trukmės sutarčiai su galimybe įgyti visas teises.

***

Ashley Youngas nepriėmė "Manchester United" pasiūlymo dar vieneriems metams pratęsti sutartį ir darys viską, kad dar šią žiemą atsidurtų Milano "Inter" gretose. ("Sky Italy")

***

Mikelis Arteta spaudos konferencijoje atskleidė, kad Granitas Xhaka nusprendė likti Londono "Arsenal" ekipoje.

***

Miuncheno "Bayern" sporto direktorius Hasanas Salihamidžičius patvirtino, kad klubas atsisakė planų šią žiemą įsigyti "Man City" krašto puolėją Leroy'ų Sane.

***

OFICIALU: "Bordeaux" už 10 mln. eurų iš "Stade Reims" įsigijo krašto puolėją Remi Oudiną.

***

OFICIALU: Sevilijos "Real Betis" pratęsė sutartį su Wilfridu Kaptoumu ir jį iki sezono pabaigos nuomos pagrindais išsiuntė į "Almeria", rungtyniaujančią antrajame divizione.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...