Sausio 12 d. transferai ir gandai: "Real" dėmesys Neymarui ir "Man Utd" puolėjo paieškos

Sausio 1-ąją dieną Europoje atsidarė žiemos žaidėjų perėjimų langas, kuris tęsis iki pat mėnesio pabaigos.

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" savo lankytojams kiekvieną dieną iki pat mėnesio pabaigos pateiks įdomiausias naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


"Marca" praneša, kad Madrido "Real" vadovybė vasarą bandys atlikti bent vieną "galactico" pirkinį ir pagrindinis kandidatas yra Neymaras. "Real" nuo 2014 metų už žaidėją nesumoka daugiau nei 30 mln. eurų, todėl dar po ne itin sėkmingų komandos pasirodymų šį sezoną Florentino Perezas yra pasiruošęs atverti piniginę brazilo įsigijimui.

***

Arsene'as Wengeras spaudos konferencijoje nurodė, kad Mančesterio klubai nesipeša dėl Alexio Sanchezo, o jo ateitis ir toliau yra susieta su Londono "Arsenal".

***

"Leicester City" žvaigždė Riyadas Mahrezas pradėjo kalbėtis su "Liverpool" atstovais dėl galimo perėjimo šią žiemą. "Raudonieji" ieško žaidėjo, kuris galėtų pakeisti išvykusį Philippe Coutinho. ("Daily Express")

***

Liverpulio "Everton" strategas  Samas Allardyce'as patvirtino, kad vyksta kalbos su "Arsenal" dėl Theo Walcotto įsigijimo.

***

"Napoli" strategas užsimojo įsigyti "Manchester City" jaunąją žvaigždę Leroy'ų Sane. Jis klubo prezidentui nurodė, kad būtų dedamas visos pastangos į šio vokiečio įsigijimą, tačiau sunkiai tikėtina, kad Pepas Guardiola leis išvykti šiam potencialo turinčiam futbolininkui. ("CalcioNapoli24")

***

Ispanijos žiniasklaidoje jau pradėjo eiti kalbos, kad Zinedine'as Zidane'as nepriklausomai nuo rezultatų po sezono paliks Madrido "Real". "AS" informuoja, kad tokiu atveju Florentino Perezas pagaliau įgyvendintų vieną iš savo svajonių - į komandą prisiviliotų Vokietijos rinktinės specialistą Joachimą Lową.

***

Londono "Tottenham" nežada nusileisti kovoje dėl "Bordeaux" žvaigždės Malcomo įsigijimo ir siūlys tiek pat, kiek "Arsenal" ar "Man Utd". ("UOL Esporte")

***

"Tottenham" ir "Man Utd" klubus dominantis saugas Andre Gomesas nepaliks "Barcelona" komandos, nes Ernesto Valverde vis dar mano, jog portugalas gali būti naudingas katalonams. ("Mundo Deportivo")

***

"Manchester United" rimtai galvoja apie puolėjo pozicijos sustiprinimą ir be Alexio Sanchezo jų akiratyje yra Javieras Hernandezas bei Jamie Vardy. ("Dialy Telegraph")

***

Antonio Conte ateitis Londono "Chelsea" klube nėra visiškai aiški, todėl "mėlynieji" žvalgosi į galimus kandidatus pakeisti italą. "Daily Mail" teigimu, "Chelsea" atkreipė dėmesį į galimas Luiso Enrique ir Massimiliano Allegri kandidatūras.

***

"Chelsea" ir "Man Utd" neketina be kovos pasiduoti "Barcelona" komandai kovoje dėl "Gremio" žvaigždės Arthuro įsigijimo. 21-erių metų saugas, kuris yra laikomas vienu perspektyviausių Brazilijos saugų, yra įvertintas 30-35 mln. svarų sterlingų suma. ("Daily Mail")

***

"Manchester United" taip pat susidomėjo "Manchester City" klubo stebimu atraminiu saugu Julianu Weiglu, kuris jau po sezono gali palikti "Borussia". ("Independent")

***

"Liverpool" sutinka parduoti puolėją Danielį Sturridge'ą, tačiau už jį užsiprašė gana didelės sumos - 30 mln. svarų sterlingų. ("Daily Mail")

***

Milano "Inter" pasiūlė Madrido "Atletico" klubui apsikeisti žaidėjais - italai vietoj Nicolo Gaitano siūlo jų gretose neatsiskleidusį Joao Mario. ("Don Balon")

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...