Sausio 13 d. transferai ir gandai: Z. Zidane'o dėmesį patraukė P. Pogba, "Man Utd" susidomėjo A. Gomesu

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "Eurofootball.lt" iki pat sausio mėnesio pabaigos savo lankytojams pateiks įdomiausius gandus apie galimus žaidėjų perėjimus ir įvykusius sandorius.


Kaip praneša dienraštis "AS", Zinedine'o Zidane'o pirmuoju pirkiniu gali tapti ne kas kitas, o Turino "Juventus" saugas Paulis Pogba. Vis dėlto už talentingąjį prancūzą norima 100 milijonų eurų.

***

"Roma" artimiausiu metu iš vyriausiojo trenerio pareigų atleis Rudi Garcia. Pask "Gazzetta dello Sport", pagrindinis kandidatas užimti jo vietą yra Luciano Spalletti.

***

"Manchester United" į savo gretas yra linkusi prisivilioti vieną perspektyviausių pasaulio vartininkų Gianluigi Donnarumma, kuris būdamas 16-os metų jau tapo pagrindiniu "Milan" vartininku. Jei kitą vasarą "raudoniesiems velniams" teks atsisveikinti su Davidu De Gea, "Rossoneri" už italą gali sulaukti 30 mln. eurų pasiūlymo. ("Mediaset")

***

Vigo "Celta" ekipos lyderis Nolito tikrai neatvyks į Londono "Arsenal". Ispanas nekantrauja sulaukti pasiūlymo iš "Barcelona" klubo, kurio treneris Luisas Enrique visai neseniai pareiškė, kad jam reikia dar vieno puolėjo. ("Sport")

***

"Manchester City" yra pasirengęs po sezono į savo gretas prisivilioti Branislavą Ivanovičių. Serbo kontraktas su Londono "Chelsea' baigsis po šio sezono, todėl "miestiečiams" reikia pasiekti susitarimą tik su pačiu žaidėju. ("Daily Mail")

***

Londono "Arsenal" treneris Arsene'as Wengeras norėtų susigrąžinti buvusį komandos auklėtinį Oguzhaną Ozyakupą. Už turką, kuris rungtyniauja Stambulo "Besiktas" klube, prancūzas paklotų 12,5 milijonų eurų. ("Milliyet")

***

30-metis "West Ham" puolėjas Nikica Jelavičius domisi galimybe palikti Londoną ir karjerą tęsti Kinijojs "Guangzou Evergrande" klube. ("Evening Standard")

***

Londono "Tottenham" pirmininkas Danielis Levy sutiktų atsisveikinti su krašto puolėju Androsu Townsendu, tačiau nesutinka jo išnuomot, o nori sulaukti 19 mln. eurų pasiūlymo. ("Daily Mirror")

***

"Manchester United" po nesėkmingų bandymų prisivilioti Madrido "Atletico" žaidėją Saulį Niguezą nenuleido rankų ir nusitaikė į "Valencia" saugą Andre Gomesą. ("Daily Star")

***

Kaip praneša "Daily Mirror", Simonas Mignolet artimiausiu metu su "Liverpool" klube pasirašys naują kontraktą iki 2020 metų.

***

Nežibantis Londono "Chelsea" užsigeidė naujų žaidėjų į puolimo poziciją. Guuso Hiddinko žvilgsnis pakrypo į Saido Berahino ir Carlosas Bacca. ("Daily Express")

***

"Manchester United" nerizikuoja atleisti Louiso van Gaalo dėl to, kad nėra garantuota dėl Diego Simeone atvykimo. "Raudonieji velniai' argentinietį mato kaip tinkamiausią kandidatą į olando vietą. ("Corriere dello Sport")

***

Turino "Juventus" tęsia kovą dėl Dortmundo "Borussia" saugo Ilkay'aus Gundogano įsigijimo, o savo dėmesio taip pat nemažina "Man Utd". ("Tuttosport")

***

Miuncheno "Bayern" jau aktyviai stebi kandidatus, kurie dešiniajame gynybos krašte galėtų pakeisti Philippą Lahmą ir Rafinha. Pasak Italijos spaudos, bavarai domisi galimybe įsigyti "Torino" gynėją Burno Peresą.