Sausio 14 d. transferai ir gandai: naujokų netrukus sulauks "Inter" ir "Borussia"

Sausio 1-ąją dieną Europoje atsidarė žiemos žaidėjų perėjimų langas, kuris tęsis iki pat mėnesio pabaigos.

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" savo lankytojams kiekvieną dieną iki pat mėnesio pabaigos pateiks įdomiausias naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


Madrido "Real" sandoryje dėl "Paris Saint-Germain" žvaigždės Neymaro vasarą gali mainais pasiūlyti Cristiano Ronaldo ("Cadena SER").

***

"Manchester United" savo ruožtu už Neymarą yra pasiryžęs siūlyti net 500 mln. eurų, kuomet "karališkasis" klubas gali sau leisti pakloti tik 400 mln. ("Le 10 Sport").

***

Londono "West Ham" rengia pasiūlymą už "Man United" saugą Marouane'ą Fellaini, iki kurio sutarties pabaigos liko vos pusmetis ("Daily Star").

***

"Liverpool" svarsto galimybę susigrąžinti Suso, kurį 2015 metais pardavė "Milan". Italijoje šis krašto puolėjas atsiskleidė tapdamas "rossoneri" lyderiu ("Tuttosport").

***

Milano "Inter" artėja prie to, kad iš Jiangsu "Suning" įsigytų buvusį Londono "Chelsea" saugą Ramiresą bei prisiviliotų "Barcelona" klubui nebereikalingą Rafinhą ("Corriere dello Sport").

***

Lionelis Messi "Barcoje" tuo tarpu norėtų matyti San Sebastiano "Real Sociedad" atstovą Alvaro Odriozolą ("Don Balon").

***

Pasak "Daily Mirror", "Man United" ketina stoti į kovą su "Chelsea" dėl 53 mln. svarų sterlingų vertinamo Turino "Juventus" krašto gynėjo Alexo Sandro. Tiesa, pasiūlymą "raudonieji velniai" veikiausiai pateiks tik po sezono.

***

Vakar "RB Leipzig" treneris Ralfas Rangnickas kalbėdamas po rungtynių atskleidė, kad gandai apie Naby Keita atvykimą į "Liverpool" jau šią žiemą yra nepagrįsti.

***

Michy Batshuayi pakeisti norintis "Chelsea" susidomėjo "Barcos" nariu Denisu Suarezu. "Aristokratai" savo snaiperį ketina išnuomoti ("Daily Star").

***

Pasak "Daily Mirror", "Liverpool" nepraranda vilčių iš Miuncheno "Bayern" panosės nušvilpti Gelzenkircheno "Schalke" saugą Leoną Goretzką, kuris dabartinę komandą vasarą paliks be perėjimo mokesčio.

***

"Southampton" nepavyks prisivilioti "Basel" gynėjo Manuelio Akanji, turėjusio tapti Virgilo van Dijko pamaina. Jis pasirinko už 20 mln. svarų keltis į Dortmundo "Borussia" ("The Sun").