Sausio 15 d. transferai ir gandai: "Inter" gavo sutikimą iš C. Erikseno

Sausio 1-oji tradiciškai simbolizuoja Naujuosius metus, tačiau futbolo pasaulyje ši diena reiškia tik vieną – oficialiai prasidedantį žiemos žaidėjų perėjimų langą.

Portalas "EuroFootball.lt" savo lankytojams iki mėnesio pabaigos pateiks įdomiausias ir svarbiausias naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus bei jau įvykusius sandorius.


Fabrizio Romano rašo, kad Christianas Eriksenas sutiko keltis į Milano "Inter" klubą. Pastarieji už daną pateikė 10 mln. eurų pasiūlymą, nors ir Londono "Tottenham" reikalauja 20 mln.

***

Šią vasarą į "Parmą" atvykęs Matteo Darmianas tapo netikėtu Milano "Inter" taikiniu. Antonio Conte nori pastiprinimo dešiniojo krašto gynėjo pozicijoje. ("Tuttomercato")

***

"Milan" vadovybė surengė dar vieną susitikimą su Ricardo Rodriguezo agentu. Šveicarą siekė įsigyti Eindhoveno PSV, tačiau futbolininko netenkino kontrakto sąlygos. "MilanNews.it" praneša, kad dabar su pasiūlymu kreipėsi Stambulo "Fernebahče".

***

Lisabonos "Benfica" susidomėjo Mariano Diazo paslaugomis, kuris Madrido "Real" komandoje pirmąsias sezono rungtynes sužaidė tik praėjusią savaitę. ("Marca")

***

"Daily Mail" praneša, kad "Manchester City" negalvoja leisti į derybas su Londono "Arsenal" dėl Johno Stoneso pardavimo.

***

"Milan" domisi "Roma" krašto puolėjo Cengizo Underio paslaugomis, kuris šį sezoną aikštėje praleido tik 450 minučių. Visgi derybas gali apsunkinti Nicolo Zaniolos trauma. (Gianluca Di Marzio)

***

Jose Mourinho nori sustiprinti vidurio puolėjo poziciją ir į jo akiratį yra patekę du žaidėjai – Krzysztofas Piatekas ir Edinsonas Cavani. ("The Independent")

***

Lisabonos "Sporting" už Bruno Fernandesą užsiprašė 60 mln. eurų su galima 10 mln. bonusų suma. "Manchester United" vis dar tikisi susitarti dėl galutinis 60 mln. eurų sumos. ("The Times")

***

Dešiniojo krašto gynėjo pozicijoje problemų turintis Miuncheno "Bayern" svarsto galimybę pusmečiui susigrąžinti Rafinha. ("Bild")

***

Tas pats Miuncheno "Bayern" klubas, matydamas problemas sudėtyje, informavo Jerome'ą Boatengą, kad jis šią žiemą nebus parduotas. Gynėjo paslaugomis domėjosi "Arsenal" ir "Milan". ("Bild")

***

Milano "Inter" susisiekė su "Manchester United" talento Tahitho Chongo atstovu. "Raudonųjų velnių" gretose mažai rungtyniaujantis olandas yra patraukęs A. Conte dėmesį. ("Daily Mail")

***

"Sky Germany" skelbia, kad Paulis Pogba yra apsisprendęs vasarą imtis naujų karjeros iššūkių – grįžti į Turino "Juventus" arba prisijungti prie Madrido "Real".

***

Madrido "Atletico" ir "Sevilla" susidomėjo "Milan" krašto puolėjo Suso paslaugomis, skelbia Alfredo Pedulia.

***

OFICIALU: Sevilijos "Real Betis" už 9 mln. eurų iš "Club America" įsigijo 25-erių metų saugą Guido Rodriguezą.

***

OFICIALU: "Watford" susitarė su "Undinese" dėl Ignacio Pussetto įsigijimo. 6,8 mln. svarų kainavęs krašto puolėjas su "širšėmis" sudarė 4,5 metų kontraktą.

***

OFICIALU: Madrido "Real" nutraukė Andrejaus Lunino nuomos sutartį su "Real Valladolid" ir jį iki sezono pabaigos išsiuntė į "Real Oviedo".

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...