Sausio 15 d. transferai ir gandai: naujas A.Wengero kontraktas ir "Sevilla" norai

Portale "EuroFootball.lt" - tradiciniai žaidėjų perėjimų lango gandai. Sausio 1-ąją dieną oficialiai atsidarė žiemos transferų langas, kuris tęsis iki paskutinės sausio mėnesio dienos.

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas kiekvieną dieną savo lankytojams pristatys svarbiausius gandus ir įvykusius sandorius.


***

"Liverpool" puolėjas Brooksas Lennonas netrukus turėtų tapti MLS ekipos "Real Salt Lake" žaidėju ir Ameriką išvyks nuomos pagrindais ("Liverpool Echo")

***

Madrido "Real" pasiekė susitarimą su AIK perspektyviu žaidėju Alexanderiu Isaku, kuris yra apibūdinamas kaip "naujasis Zlatanas Ibrahimovičius" ("Radio Marca")

***

"Chelsea" puolėjas Diego Costa visgi gali išvykti į Kinija, nes nėra patenkintas nuolatiniu FA dėmesiu jam ("The Sun")

***

"Man City" trokšta pasirašyti kontraktą su "Tottenham" gynėju Benu Daviesu ("The Sun")

***

"Sevilla" užsigeidė pasiskolinti "Man Utd" puolėją Marcusą Rashfordą. Jaunasis anglas praranda komandos trenerio Jose Mourinho pasitikėjimą, nors ir portugalas nenorėtų jo perleisti ispanams ("The Sun")

***

Romanas Abramovičius nenorėtų parduoti D.Costos kinams dėl paprastos priežasties - taip sukurti precedento, kad Azijos komandos gali įsigyti aukščiausio lygio "Premier" lygos žvaigždes ("Daily Mirror")

***

Treneris Arsene'as Wengeras nori jau kovo mėnesį pratęsti kontraktą su "Arsenal" ir tada "kanonieriai" galės koncentruotis Mesuto Ozilo ir Alexio Sanchezo išsaugojimui ("Daily Mirror")

***

"Liverpool" trokšta dar vieno "Southampton" žaidėjo - šįkart centro gynėjo Jose Fonte ("Daily Mirror")

***

"Man Utd" treneris J.Mourinho svajoja vėl turėti savo gretose buvusį auklėtinį Nemanja Matičių, tačiau "Chelsea" jį parduos nebent vasarą ("Daily Mirror")