Sausio 15 d. transferai ir gandai: "Tottenham" paieškos ir L.Suarezo dubleris

Sausio 1-ąją dieną Europoje atsidarė žiemos žaidėjų perėjimų langas, kuris tęsis iki pat mėnesio pabaigos.

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" savo lankytojams kiekvieną dieną pateiks įdomiausias naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


***

"Tottenham" taikosi sustiprinti puolimą "Barcelona" atstovų Malcomu. "Pentinai" baiminasi, jog atakose pritrūks aštrumo traumą patyrus Harry Kane'ui, kuris nerungtyniaus apie mėnesį ("Daily Star")

***

"Man Utd" treneris Ole Gunnaras Solskjaeras žaidėjams priminė legendinio Alexo Fergusono taisyklę į kiekvieną mačą atvykti pasipuošus kostiumu ("Daily Mail")

***

Brazilas Davidas Luizas nenori palikti "Chelsea", nepaisant to, jog po šešių mėnesių baigsis jo sutartis su "mėlynaisiais" ("Goal")

***

"Barcelona" toliau ieško Luiso Suarezo dublerio. Katalonų žvilgsnis nukrypo į "Girona" snaiperį Christianą Stuani, kuris turi sukaupęs pakankamai patirties, jog greitai pritaptų komandoje ("Marca")

***

Anot portugalo Manuelio Pereiros, dabartinis "Real" treneris Santiago Solari nuolatos jaučia Jose Mourinho "kvėpavimą" ("Goal")

***

Saugas Yaya Toure patvirtino, jog sulaukė pasiūlymo išmėginti jėgas Glazgo "Celtic" gretose ("Goal")

***

"Liverpool", "Tottenham" ir "Everton" prisijungė prie "Milan" komandos, kuri medžioja "Brugge" krašto puolėją Arnaut Danjumą Groeneveldą. Neseniai buvo atmestas 9 mln. svarų sterlingų vertės italų pasiūlymas ("Daily Mail")

***

"Everton" susidomėjo "Espanyol" puolėju Borja Iglesiasu, už kurį pasiūlytų 25 mln. svarų sterlingų ("The Sun")

***

"Chelsea" dar galvoja, ar priimti 35 mln. svarų sterlingų pasiūlymą už jaunąjį Callumą Hudsoną-Odoi. "Mėlynieji" baiminasi, jog nesutikus parduoti, jie gali vis tiek prarasti talentą ateityje ("Goal")

***

"Arsenal" saugas Mesutas Ozilas pasiūlytas "Serie A" grandams - "Juventus" bei "Inter" klubams (TWM)

***

"West Ham" puolėjas Marko Arnautovičius iki savaitės pabaigos sutvarkys formalumus ir už 35 mln. svarų sterlingų persikels į Šanchajaus SIPG ekipą

***

Alvaro Morata yra pasiryžęs susimažinti atlyginimą, kad galėtų "Chelsea" iškeisti į Madrido "Atletico" komandą. Dabar ispanas uždirba po 9 mln. eurų per sezoną ("Marca")

***

OFICIALU: Dortmundo "Borussia" iš "Boca Juniors" įsigijo 19-metį centro gynėją Leonardo Balerdi. Už argentinietį BVB paklojo 15 mln. eurų.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...