Sausio 16 d. transferai ir gandai: M. Fellaini ruošiasi atsisveikinimui su "Man Utd"?

Sausio 1-ąją dieną Europoje atsidarė žiemos žaidėjų perėjimų langas, kuris tęsis iki pat mėnesio pabaigos.

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" savo lankytojams kiekvieną dieną pateiks įdomiausias naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


Nepaisant to, kad Marouane'as Fellaini dar praėjusią vasarą pratęsė sutartį, jo laikas "Manchester United" klube artėja link pabaigos. Ole Gunnaro Solskjaero planuose nefigūruojantis belgas yra pasiruošęs išgirsti kitų klubų pasiūlymus.

"Daily Mirror" teigimu, saugu yra susidomėję "Milan", "Porto" ir "Guangzhou Evergrande" klubai. "United" belgą vertina 15 mln. svarų sterlingų suma.

***

"Milan" ekipa yra įsitikinusi, kad artimiausiu metu užbaigs sandorį su Lisabonos "Sporting" dėl 18-mečio gynėjo Tiago Djalo įsigijimo. ("Sky Sport Italy")

***

"Barcelona" akiratyje esantis Frankfurto "Eintracht" puolėjas Luka Jovičius yra vertinamas 35 mln. eurų. Būtent šią sumą ir yra pasirengę pakloti katalonai, kurie šią žiemą intensyviai ieško dublerio Luisui Suarezui. ("Cadena Cope")

***

"West Ham" taip pat buvo įsitraukusi į lenktynes dėl Krzysztofo Piateko įsigijimo, tačiau "Genoa" iškart atmetė 31 mln. svarų sterlingų vertės pasiūlymą. ("Daily Star")

***

Petras Čechas, užbaigęs futbolininko karjerą, sugrįš į Londono "Chelsea". "Daily Mail" įsitikinimu, "mėlynieji" čekui siūlys darbą akademijoje arba klubo ambasadoriaus pareigas.

***

"Bournemouth" nori stiprinti gynybos liniją ir nusitaikė į "Brentford" vidurio gynėją Chrisą Mephamą, vertinamą 15 mln. svarų sterlingų suma. ("The Sun")

***

Madrido "Atletico" ir Londono "Chelsea" klubų derybos dėl Alvaro Moratos yra komplikuotos. Pats žaidėjas sutinka keltis į Ispanijos sostinę, tačiau "Atletico" puolėją tenori pasiskolinti iki sezono pabaigos, kam priešinasi "mėlynieji". ("Daily Mail")

***

Christianas Eriksenas jau žino apie Madrido "Real" klubo susidomėjimą. AS šaltiniai atskleidžia, kad danas nepratęs savo turimos sutarties su Londono "Tottenham", todėl "baltieji" imsis darbų vasaros žaidėjų perėjimų lange.

***

"West Ham" atmetė 10 mln. eurų pasiūlymą iš "Fiorentina" komandos už saugą Pedro Obiangą. ("Sky Sports")

***

Dortmundo "Borussia" pradėjo kalbėtis su Stanislavu Lobotka dėl galimo perėjimo į jų gretas. Vigo "Celta" saugas yra ne vieno garsaus klubo akiratyje. ("Le 10 Sport")

***

"Calciomercato" teigimu, "Milan" pirmauja lenktynėse dėl A. Piateko įsigijimo. Futbolininkas yra išreiškęs norą prisijungti prie "rossoneri", tačiau "Milan" ekipai lieka sulaukti naujienų dėl Gonzalo Higuaino, nes šio perėjimas į "Chelsea" vis dar yra sudėtingas.

***

Su traumomis susidūręs ir šiuo metu beveik nerungtyniaujantis Marcosas Rojo po sezono greičiausiai atsisveikins su "Manchester United" klubu. ("The Telegraph")

***

"Porto" gynėjas Ederis Militao palikti Portugaliją nori dėl Anglijos "Premier" lygos. Jo paslaugomis domisi Madrido "Real", tačiau pats brazilas pirmenybę teiks Anglijos klubams – "Liverpool", "Man Utd" ar "Everton". ("UOL Sport")

***

Belgijos futbolo žurnalistas Kristofas Terreur atskleidė, kad Londono "Arsenal" neturi jokių šansų pasirašyti sutarties su Yannicku Carrasco. "Kanonieriams" tai būtų finansiškai per didelės išlaidos.

***

"Manchester United" patvirtino, kad buvęs ekipos žaidėjas Giuseppe Rossi lankosi treniruočių centre, kur siekia atgauti sportinę formą ir po kurio laiko grįžti į futbolą.

***

Adrienas Rabiot yra vis arčiau persikėlimo į "Barceloną". "Paris United" duomenimis, katalonai šį sausio mėnesį yra pasiruošę sumokėti 15 mln. eurų.

***

Madrido "Real" vartininkas Kiko Casilla vakar vakare buvo pastebėtas išvykstantis į Angliją. Jis šiandien turėtų pasirašyti sutartį su "Leeds United" klubu.

***

OFICIALU: Martinas O'Neilas sukirto rankomis su "Championship" pirmenybėse rungtyniaujančiu "Nottingham Forest" klubu.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...