Sausio 17 d. transferai ir gandai: "Chelsea" pasiekė susitarimą dėl G. Higuaino atvykimo

Sausio 1-ąją dieną Europoje atsidarė žiemos žaidėjų perėjimų langas, kuris tęsis iki pat mėnesio pabaigos.

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" savo lankytojams kiekvieną dieną pateiks įdomiausias naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


Fabrizio Romano praneša, kad Londono "Chelsea" pasiekė susitarimą su Turino "Juventus" dėl Gonzalo Higuaino nuomos. Argentinietis paliks "Milan" ir bent iki sezono pabaigos žais Anglijoje. "Mėlynieji" vasarą galės išpirkti puolėjo kontraktą, nors neatmetama ir papildoma metų nuomos sutartis.

***

Savo ruožtu G. Higuainą prarasiantis "Milan" taikosi į "Genoa" puolėją Krzysztofą Piateką. Derybos dar tik prasidėjo, tačiau "Milan" turi gavęs žodinį sutikią iš lenko agento. ("Sky Italy")

***

Tas pats Fabrizio Romano nurodo, kad Madrido "Atletico" taip pat užbaigė derybas su "Chelsea" dėl Alvaro Moratos. Klubai dėlioja paskutines sandorio detales.

***

"Manchester United" ir "Chelsea" žada kovoti dėl jauno "Crystal Palace" krašto gynėjo Aarono Wan-Bissaka parašo. "Ereliai" jau šią žiemą gali sulaukti pelningo pasiūlymo. ("Daily Mirror")

***

Harry Kane'ą keliems mėnesiams praradusi Londono "Tottenham" ieško alternatyvų. Pasak "The Telegraph", "pentiniai" galvoja apie "Liverpool" puolėją Divocką Origi, kuris nėra visiškai patenkintas žaidimu laiku "raudonųjų" gretose.

***

Davidas de Gea ruošiasi pasirašyti naują kontraktą su "Manchester United" klubu. "Raudonieji velniai" savo vartininkui pasiruošę mokėti 400 tūkst. svarų sterlingų per savaitę. ("The Sun")

***

Pasak pranešimų Katalonijoje, "Barcelona" ir komandos treneris Ernesto Valverde leidžia Malcomui išvykti nuomos pagrindais, tačiau pats brazilas nėra tikras dėl šio žingsnio.

***

Callumas Hudsonas-Odoi nėra pasiruošęs savo ateities susieti su Londono "Chelsea". Perspektyvus žaidėjas atmetė "Chelsea" pasIūlymą dėl naujo kontrakto. Anglas vis dar yra siejamas su persikėlimu į Miuncheno "Bayern". ("Sky Germany")

***

"Manchester City" gali sulaukti Fernandinho dublerio. Pepas Guardiola nusitaikė į "Hadjuk Spilt" saugą Ante Palaversą, kuris yra vertinamas maždaug 7 mln. svarų sterlingų. ("Daily Mail")

***

Milano "Inter" nepraranda vilties įsigyti Luka Modričių, kuris su jais buvo siejamas ir praėjusią vasarą. Kroato sutartis su Madrido "Real" baigiasi 2020 metais, todėl "Inter" po sezono vėl ves derybas su futbolininko atstovais. ("Calciomercato")

***

Aaronas Ramsey jau pasirašė kontraktą su Turino "Juventus", todėl vos tik pasibaigus sutarčiai su Londono "Arsenal" taps jų pilnateisiu žaidėju. ("Sky Italy")

***

Los Andžele rungtyniaujantis Carlosas Vela tapo dar vienu "Barcelona" taikiniu šiame žiemos perėjimų lange. ("Cadena SER")

***

Londono "Chelsea" yra linkęs parduoti Mitchy Batshuayi nei dar kartą jį išnuomoti kitai komandai. Liverpulio "Everton" yra suinteresuota belgu, tačiau "mėlynieji" už jį reikalauja 40 mln. svarų sterlingų. ("Daily Star")

***

Po sezono galimai Londono "Tottenham" klubą palikti norėsiantis Christianas Eriksenas nėra tik Madrido "Real" akiratyje. AS teigimu, į jį taip pat taikysis "Chelsea" ir "Manchester City".

***

Marko Arnautovičius yra pakeliui į Kiniją, todėl "West Ham" jau žvalgosi pamainos jam. Pasak "Sky Sports", "plaktukai" rimtai galvoja apie Vigo "Celta" snaiperį Maxi Gomezą, kuris yra "Barcos" ir "Atletico" akiratyje.

***

Glazgo "Celtic" žada kreiptis į "Manchester United" dėl galimos Scotto McTominay'aus nuomos iki sezono pabaigos. ("Daily Mail")

***

Liverpulio "Everton", "Southampton" ir "Wolves" kovoja dėl "Leipzig" puolėjo Jeano-Kevino Augustino parašo. ("The Sun")

***

OFICIALU: Mousa Dembele palieka "Tottenham" ir išvyksta rungtyniauti į Kiniją. "Guangzhou R&F" klubas už patyrusį belgą paklojo 13 mln. eurų.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...