Sausio 18 d. transferai ir gandai: D. Suarezas – pakeliui į "Arsenal", "Spurs" ieško pastiprinimo puolime

Sausio 1-ąją dieną Europoje atsidarė žiemos žaidėjų perėjimų langas, kuris tęsis iki pat mėnesio pabaigos.

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" savo lankytojams kiekvieną dieną pateiks įdomiausias naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


Po pasitraukimo iš Los Andželo "Galaxy" laisvuoju agentas esantis Ashley Cole'as gali grįžti į Angliją ir prisijungti prie Franko Lampardo treniruojamo "Derby County" klubo. ("The Guardian")

***

Ole Gunnaras Solskjaeras spaudos konferencijoje atskleidė, kad šią žiemą "Manchester United" greičiausiai naujokų nesulauks.

***

"Leeds United" atsisakė pradėti derybas su "Crystal Palace" dėl 18-mečio Jacko Clarko, kuris yra vertinamas 12 mln. svarų sterlingų suma. ("Daily Mail")

*** 

"West Ham" ir Liverpulio "Everton" taikosi į Milano "Inter" saugą Roberto Gagliardini. Teigiama, kad abu klubai jau yra pateikė 22 mln. svarų sterlingų pasiūlymus. ("Inter Live")

***

Londono "Tottenham" susidomėjo Sevilijos "Real Betis" puolėjo Antonio Sanabria paslaugomis, kurio kontrakte yra nurodyta 30 mln. išpirkos suma. ("The Independent")

***

Londono "Arsenal" per pastarąsias savaites padidino susidomėjimą Eindhoveno PSV krašto puolėju Hirvingu Lozano. Meksikietis, dominantis "Chelsea", "Barcelona" ir "Napoli" klubus, yra vertinamas 40 mln. eurų. (TMW)

***

Londono "Fulham" ketina kreiptis į "West Ham" dėl galimo Michailo Antonio įsigijimo, tačiau Manuelis Pellegrini nėra pasiryžęs atsisveikinti su anglu. ("The Sun")

***

Pasak "Marca", Madrido "Real" vadovybė šią žiemą į komandą nebesikvies jokio naujoko.

***

Ciro Immobile yra Londono "Chelsea" ir "Liverpool" komandų akiratyje. Jurgenas Kloppas jau yra suorganizavęs savo skautų išvykimą į savaitgalio rungtynes tarp "Lazio" ir "Napoli". ("Messaggero")

***

Madrido "Real" žada pradėti pirmuosius pokalbius su Edenu Hazardu dėl galimo atvykimo į komandą kitą vasarą. "Baltieji" tikisi, kad transfero suma už belgą iki vasaros nukris iki 100 mln. eurų. ("Le 10 Sport")

***

Londono "Arsenal" yra arti susitarimo su "Barcelona" dėl Deniso Suarezo. "Mundo Deportivo" duomenimis, "kanonieriai" iki sezono pabaigos už 2 mln. eurų mokestį pasiskolins saugą, o po sezoną už 20 mln. eurų išpirks visas teises į jį.

***

Milano "Inter" nėra tikras, ar po sezono išpirks Šime Vrsaljko kontraktą, todėl jau dabar taikosi į "Manchester United" gynėją Matteo Darmianą. ("Calciomercato")

***

Londono "Chelsea" ruošiasi pateikti dar vieną ir greičiausiai paskutinį pasiūlymą dėl naujo kontrakto Callumui Hodsonui-Odui. "Bayern" akiratyje esantis anglas turi galimybę likti "Chelsea" ekipoje ir uždirbti po 70 tūkst. svarų sterlingų per savaitę. ("Daily Mirror")

***

Turino "Juventus" už Gonzalo Higuaino nuomą Londono "Chelsea" ekipos prašo gynėjo Emersono. Šio žaidėjo atsisakymas  "Chelsea" ekipai sutaupytų 9 mln. eurų. ("Tuttosport")

***

OFICIALU: Marcas Albrightonas iki 2022 metų susiejo ateitį su "Leicester City" klubu.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...