Sausio 2 d. transferai ir gandai: netikėtas C. Fabregaso pasirinkimas ir G. Cahillo ateitis

Sausio 1-oji diena tradiciškai simbolizuoja Naujuosius metus, tačiau futbolo pasaulyje ši diena taip pat turi didžiulę reikšmę – su nauja metų diena prasideda ir žiemos žaidėjų perėjimų langas.

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" savo lankytojams kiekvieną dieną iki paskutinės sausio mėnesio dienos pateiks įdomiausias naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


Tammy Abrahamas, šį sezoną "Championship" pirmenybėse įmušęs jau 16 įvarčių, turėtų grįžti į Londono "Chelsea". Visgi puolėjas "mėlynųjų" gretose neliks, mat su juo nori pasirašyti sutartį "Wolves" komanda. ("Daily Mail")

***

"Manchester City" taikinyje esantis "Lyon" saygas Tanguy'us Ndombele yra įvertintas 70 mln. eurų suma. Jo paslaugomis taip pat domisi PSG, "Barcelona" ir Madrido "Real". ("Tuttomercato")

***

Nepaisant to, kad Londono "Chelsea" noro likti ir "Milan" dėmesio, Cescas Fabregasas artėja link susitarimo su "Monaco", kuris šį sezoną išgyvena tikrą krizę. ("Goal")

***

Maurizio Sarri patvirtino, kad į "Chelsea" negrįš Mitchy Batshuayi ir Tammy Abrahamas. "Mėlynieji" šį sezoną turi problemų puolime, o dar iš rikiuotės kol kas nežinoma laikotarpiui iškrito ir Olivier Giroud.

***

Londono "Chelsea" yra arti sandorio pabaigos su Dortmundo "Borussia" dėl Christiano Pulisico atvykimo kitą vasarą. "Aristokratams" amerikietis turėtų kainuoti 45 mln. svarų sterlingų. ("Daily Express")

***

Ashley Youngui vasarą dviejų metų kontraktą yra pasirengusi siūlyti Milano "Inter" komanda. Anglas po sezono taps laisvuoju agentu. ("The Sun")

***

"Fulham" pirmauja lenktynėse dėl Gary Cahillo įsigijimo. "Chelsea" gretose žaidimo laiko negaunantis gynėjas taip pat yra siejamas su "Arsenal". ("The Sun")

***

Šią žiemą Unai Emery prioritetiniu pirkiniu yra įvardijamas "Sevilla" saugas Everas Banega. Strategas puikiai pažįsta šį futbolininką ir žino jo galimybes aikštėje. ("AS")

***

"Corriere della Sera" teigia, kad "Milan" yra susidomėjęs Kinijoje rungtyniaujančiu Yannicku Carrascu. Pats belgas taip pat jau yra linkęs grįžti į Europą.

***

OFICIALU: "Fiorentina" nurungė "Milan" ir iki sezono pabaigos iš "Sevilla" komandos pasiskolino krašto puolėją Luisą Murielį.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...