Sausio 20 d. transferai ir gandai: F. de Jongo drama ir paslaptinga K. Mbappe žinutė

Sausio 1-ąją dieną Europoje atsidarė žiemos žaidėjų perėjimų langas, kuris tęsis iki pat mėnesio pabaigos.

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" savo lankytojams kiekvieną dieną pateiks įdomiausias naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


"Lyon" atakuojantis saugas Nabilas Fekiras teigia, kad sprendimą dėl tolimesnės karjeros priims po sezono. Jam pratęsti kontraktą siūlo "Lyon", tačiau futbolininkas yra sulaukęs pasiūlymų iš Anglijos klubų. ("Le Progres")

***

"Wolves" strategas patvirtino, kad klubas sezonui pasibaigus bandys įgyti visas teises į puolėją Raulį Jimenezą, kuris šiuo metu yra išsinuomotas iš "Benfica".

***

Paulas Scolesas artimiausiu metu turėtų tapti "Oldham Athletic" komandos treneriu. Klubas varžosi "League Two" pirmenybėse. ("The Sun")

***

Luka Modričius dar kartą patvirtino, kad karjerą norėtų užbaigti Madrido "Real" ekipoje. Jo sutartis su klubu baigiasi 2020 metais, todėl kroatas laukia naujo pasiūlymo.

***

Sutartį su Londono "Chelsea" bet kurią valandą pasirašyti galintis Gonzalo Higuainas taps vienu iš penkių daugiausiai "Premier" lygoje uždirbsiančių žaidėjų. "Mėlynieji" jam mokės 270 tūkst. svarų per savaitę. ("The Star")

***

Milano "Inter" direktorius Giuseppe Moratta yra įsitikinęs, kad Mauro Icardi liks Milano "Inter" klube, nors ir derybos dėl naujo kontrakto nevyksta sklandžiai. (DAZN)

***

Marko Arnautovičiui ruošiantis išvykti į Kiniją, "West Ham" susidomėjimas Vigo "Celta" puolėju Maxi Gomezu tik auga. Visgi "Celta" urugvajiečio pigiai nepaleis – jį įvertino 44 mln. svarų sterlingų. ("Daily Mail")

***

Callumas Hudsonas-Odui atmes dar vieną Londono "Chelsea" komandos pasiūlymą dėl naujo kontrakto. "Mėlynieji" savo talentui buvo pasirengę mokėti 85 tūkst. svarų savaitinį atlyginimą, tačiau futbolininko noras yra vienas – išvykti į Miuncheno "Bayern". ("Daily Mail")

***

Amsterdamo "Ajax" talentas Frenkie de Jongas dėl savo ateities apsispręs artėjančią savaitę. ("Mundo Deportivo")

***

Kylianas Mbappe duodamas interviu atskleidė, kad yra laimingas Paryžiuje, tačiau į klausimą, ar vieną dieną gali išvykti į Madrido "Real", atsakė "nežinantis, kas gali nutikti ateityje". (AS)

***

"Daily Mirror" teigia, kad Bernardo Silva yra Madrido "Real" klubo akiratyje. Visgi galima kova dėl portugalo nebus lengva – jis tapo kertiniu "miestiečių" žaidėju. ("Daily Mirror")

***

"Bordeaux" siekia iki sezono pabaigos pasiskolinti "Leicester" gretose beveik nerungtyniaujantį Adrieną Silvą. ("Sud Ouest")

***

Madrido "Real" vadovybė net negalvoja apie galimą Jose Mourinho sugrįžimą. "Baltųjų" prioritetas pasibaigus sezonui bus į klubą prisivilioti "Tottenham" vairininką Mauricio Pochettino, kurį norėjo pasikviesti dar prieš Juleną Lopetegui. ("Onda Cero")

***

Alvaro Morata jau susitarė su Madrido "Atletico" dėl visų kontrakto detalių, todėl ispanui belieka sulaukti Londono "Chelsea" leidimo išvykti. ("Marca")

*** 

Tas pats Madrido "Atletico" klubas nurodė Gelsono Martinui, jog jis gali palikti komandą šią žiemą. Jo paslaugomis domisi "Monaco". ("Marca")

***

OFICIALU: "Cardiff" iš "Nantes" įsigijo 28-erių metų snaiperį Emiliano Sala, kuris su klubu pasirašė trijų su puse metų kontraktą.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...