Sausio 23 d. transferai ir gandai: "Roma" gali palikti trys žaidėjai, PSG sulauks naujoko

Sausio 1-ąją dieną Europoje atsidarė žiemos žaidėjų perėjimų langas, kuris tęsis iki pat mėnesio pabaigos.

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" savo lankytojams kiekvieną dieną iki pat mėnesio pabaigos pateiks įdomiausias naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


Neymaras sutinka keltis į Madrido "Real", jeigu Ispanijos čempionai taip pat prisivilios Antoine'ą Griezmanną bei Edeną Hazardą. Šie komandos draugai brazilą domina labiau nei galimybė žaisti kartu su Harry Kane'u ar Mauro Icardi ("Diario Gol").

***

Londono "Arsenal" bei "Tottenham" bando nurungti vienas kitą su pasiūlymais už "Paris Saint-Germain" krašto puolėją Lucasą Moura. Brazilas šį sezoną "Ligue 1" pirmenybėse sužaidė tik 72 minutes ir yra vertinamas apie 35 mln. svarų sterlingų ("Daily Express").

***

Londono "Chelsea" susitarė su "Roma" dėl snaiperio Edino Džeko bei gynėjo Emersono Palmieri perėjimo. Abu šie futbolininkai iškart atsieis 50 mln. eurų, o vėliau italai gali sulaukti dar 10 mln. (Goal.com).

***

"Liverpool" snaiperis Danielis Sturridge'as ketina atmesti Milano "Inter" pasiūlymą bei persikelti į "Sevilla" ("TuttoMercato").

Tiesa, pasak "Daily Star", "Roma" visai norėtų Sturridge'u pakeisti Ediną Džeko.

***

"Al Jazira" saugas Lassana Diarra jau artimiausiu metu pasirašys pusantro sezono trukmės kontraktą su PSG ("L'Equipe").

***

"Newcastle United" neriasi iš kailio, kad įsigytų Madrido "Atletico" snaiperį Keviną Gamerio, o klubo vadovai jau šiam perėjimui paskyrė 16 mln. svarų ("Daily Express").

"Šarkos" per artimiausias 24 valandas taip pat turėtų išsinuomoti "Chelsea" krašto puolėją Kenedy ("Daily Mail").

***

"Manchester City" svarsto galimybę sumokėti Aymerico Laporte kontrakte nurodytą išpirkos sumą, kuri siekia 60 mln. svarų sterlingų. Bilbao "Athletic" vidurio gynėją taip pat stebi "Chelsea", "Barcelona" bei PSG ("The Sun").

***

"Roma" saugas Radja Nainggolanas artėja prie persikėlimo į Guanzhou "Evergrande", kur per sezoną uždirbtų 12 mln. eurų, o vien už sutarties pasirašymą gautų dar 20 mln. ("Information Times").

***

"Man City" už Donecko "Shakhtar" saugą Fredą ketina siūlyti 40 mln. svarų sterlingų ("ESPNFC").

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...