Sausio 4 d. transferai ir gandai: neišdegęs "Leicester" planas ir sprendimo laukiantis E. Cavani

Sausio 1-oji tradiciškai simbolizuoja Naujuosius metus, tačiau futbolo pasaulyje ši diena reiškia tik vieną – oficialiai prasidedantį žiemos žaidėjų perėjimų langą.

Portalas "EuroFootball.lt" savo lankytojams iki mėnesio pabaigos pateiks įdomiausias ir svarbiausias naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus bei jau įvykusius sandorius.


"Barcelona" ir "Milan" artimiausių dienų bėgyje turėtų oficialiai paskelbti apie Jeano-Clairo Todibo sandorį. "Rossoneri" jį pasiskolins su galimybe po sezono įgyti visas teises. (AS)

***

"Sky Sports" skelbia, kad Turino "Juventus" atmetė 30 mln. eurų vertės pasiūlymą už vidurio gynėją Merihą Demiralą. Turką į savo gretas norėjo pasikviesti "Leicester City" klubas.

***

"Flamengo" talentas Reinieris Jesusas Madrido "Real" klubą papildys už 30 mln. eurų išpirkos sumą. Jeigu "baltieji" būtų laukę vasaros, tuomet būtų tekę pakloti 35 mln. eurų. ("Marca")

***

"West Ham" ketina sudaryti konkurenciją "Manchester United" ekipai kovoje dėl Lisabonos "Benfica" saugo Gedsono Fernandeso įsigijimo. "Plaktukai" jį nori pasiskolinti iki sezono pabaigos, taip pat įtraukiant teisę už 34 mln. svarų sterlingų įgyti visas teises. ("Daily Mail")

***

"Aston Villa" klubas po Tomo Heatono traumos nori iš "Burnley" komandos pasikviesti patyrusį Joe Hartą. ("Daily Mail")

"The Sun" priduria, kad jų akiratyje taip pat yra atsidūręs "Stoke City" vartininkas Jackas Butlandas.

***

"Daily Mail" mano, kad realiausia kita Wilfriedo Zaha karjeros stotelė yra Londono "Chelsea" klubas. Anglas neseniai pasisamdė garsųjį agentą Pini Zahavi, kuris palaiko gerus santykius su "mėlynųjų" vadovybe.

***

"Bleacher Report" teigia, kad Miuncheno "Bayern" sutiktų Jerome'ą Boatengą parduoti už simbolinę 5 mln. eurų sumą. Jo paslaugomis domisi "Arsenal", "Tottenham" ir "Juventus".

***

Londono "Arsenal" nesutiko su "Roma" pasiūlymu dėl Henrikho Mkhitaryano įsigjimo. Italijoje nuomos pagrindais rungtyniaujantis armėnas "Roma" klubo buvo įvertintas 10 mln. eurų, tačiau "kanonieriai" už jį nori gauti daugiau. ("Forza Roma")

***

Tas pats Londono "Arsenal" prisijungė prie kitų Anglijos klubų, norinčių šią žiemą įsigyti "Bournemouth" gynėją Nathaną Ake. ("The Telegraph")

***

"Manchester United" norėtų sustiprinti saugų liniją tokiais žaidėjais kaip, Jacku Grealishu ar Jamesu Maddisonu, tačiau tai padaryti žiemos perėjimų lango metu bus ypatingai sudėtinga užduotis. (MEN)

***

"Wolves" strategas Nuno Santo patvirtino, kad komandoje taip ir neįsitvirtinęs Jesusas Vallejo grįžta į Madrido "Real" klubą. Tiesa, gynėjas "baltųjų" gretose neužsibus – jį norima paskolinti kitai Ispanijos komandai arba sugrąžinti į buvusį klubą Vokietijoje: Frankfurto "Eintracht". ("Marca")

***

Madrido "Atletico" tikisi, kad jau šiame žiemos perėjimų lange pavyks pasikviesti Edinsoną Cavanį, kuris taip pat nekantrauja, kada PSG uždegs žalią šviesą sandoriui įvykti. (AS)

***

OFICIALU: Miuncheno "Bayern" komandą kitą vasarą sustiprins Gelzenkircheno "Schalke" vartininkas Alexanderis Nubelis. Jis prie bavarų prisijungs nemokamai.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...