Sausio 5 d. transferai ir gandai: "Arsenal" derybos su "Barca" ir netikėtas K. Navaso sprendimas

Sausio 1-oji diena tradiciškai simbolizuoja Naujuosius metus, tačiau futbolo pasaulyje ši diena taip pat turi didžiulę reikšmę – su nauja metų diena prasideda ir žiemos žaidėjų perėjimų langas.

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" savo lankytojams kiekvieną dieną iki paskutinės sausio mėnesio dienos pateiks įdomiausias naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


Pasak agento, Madrido "Real" netrukus pateiks pasiūlymą už "River Plate" saugą Exequielį Palaciosą, tačiau perspektyvus futbolininkas prie Ispanijos komandos prisijungs vasarą.

***

Londono "Arsenal" pradėjo vesti derybas su "Barcelona" saugu Denisu Suarezu, kuris yra apsisprendęs šią žiemą palikti katalonus. ("Sky Italy")

***

Londono "Chelsea" ir "Tottenham" yra pasiruošusios varžytis dėl "Milan" saugo Franko Kessie parašo. Galingai sudėtas saugas yra vertinamas 45 mln. eurų suma. ("Calciomercato")

***

"Sampdoria" derasi su "Southampton" dėl galimo Manolo Gabbiadini įsigijimo. Puolėjas yra praradęs startinę poziciją ir norėtų grįžti į gimtinę. ("Sky Italy")

***

Nepaisant to, kad neseniai buvo pasirodę gandai apie Keyloro Navaso išvykimą, vartininkas netrukus dar metams pratęs sutartį su Madrido "Real" klubu. Kostarikietis yra patenkintas gyvenimu Madride ir toliau bandys kovoti dėl pozicijos aikštėje. ("Juganes")

***

"Milan" kitą savaitę pradės derybas su "Shenzhen" komanda dėl Fabio Borino pardavimo. Klubams belieka susitarti dėl galutinės transferų sumos. ("Calciomercato")

***

"Sky Sports" žiniomis, Cescas Fabregasas šį savaitgalį sužais atsisveikinimo rungtynes FA taurėje ir kitą savaitę jau pradės treniruotis su "Monaco" komanda.

***

Brahimas Diazas, Madrido "Real" klubui kainuosiantis 15 mln. eurų, jau šį pirmadienį turėtų būti pristatytas "Santiago Bernabeu" stadione. ("Goal")

***

"Manchester United" klubas po sezono greičiausiai praras Andreasą Pereira, kuris šiuo metu derasi su "Valencia". Laisvuoju agentu vasarą galintis tapti brazilas taip pat yra patraukęs "Arsenal", "West Ham" ir "Everton" dėmesį. ("The Sun")

***

"Newcastle" ir "West Ham" žada užbaigti netikėtą sandorį – "plaktukai" varžovams atiduoda Andy Carrollą, o "šarkos" sutinka atsisveikinti su Jonjo Shelvey. ("Daily Express")

***

"West Ham" klubui vis dar priklausantis gynėjas Reece'as Oxfordas atsisakė būti parduotas "Gladbach" komandai, nes vasarą yra pasiryžęs sukirsti rankomis su "Arsenal". ("Daily Mirror")

***

Benjaminas Pavardas šią žiemą nepaliks "Suttgart", tačiau su klubu atsisveikins vasarą. "Bayern" yra favoritė įsigyti universalųjų gynėją. ("Bild")

***

Klubams, nusitaikiusiems į "Ajax" gynėją Matthijsą de Ligtą, teks pakloti apvalią sumą ne tik už žaidėjo transferą, bet ir jo atlyginimui. Mino Raiola užsiprašė, kad jo klientui būtų mokama metinė 12 mln. eurų alga, o pats žaidėjas kainuos apie 75 mln. eurų. ("Mundo Deportivo")

***

OFICIALU: "Bournemouth" komandai Domincas Solanke nebuvo vienintelis vakarykštės dienos naujokas – su juo kartu iš "Liverpool" atvyko Nathanielis Clyne'as, klube žaisiantis bent iki sezono pabaigos.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...