Sausio 9 d. transferai ir gandai: "Chelsea" dėmesys krypsta į "West Ham" gynėją ir "Benfica" saugą

Sausio 1-oji tradiciškai simbolizuoja Naujuosius metus, tačiau futbolo pasaulyje ši diena reiškia tik vieną – oficialiai prasidedantį žiemos žaidėjų perėjimų langą.

Portalas "EuroFootball.lt" savo lankytojams iki mėnesio pabaigos pateiks įdomiausias ir svarbiausias naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus bei jau įvykusius sandorius.


Harry Maguire'ui iškritus iš rikiuotės mėnesiui, "Manchester United" yra priversta žvalgytis į galimus kandidatus sustiprinti vidurio gynėjo poziciją. ("Daily Mirror")

***

BBC praneša, kad Ashley Youngas šią žiemą dar nepersikels į Milano "Inter", tačiau tai padarys iškart pasibaigus kontraktui su "Man Utd", kuris baigiasi po šio sezono.

***

Kylianas Mbappe po paskutinių rungtynių atsisakė komentuoti pranešimus apie tai, kaip vyksta derybas su PSG dėl sutarties pratęsimo.

***

"Aston Villa" artėja link patyrusio vartininko Pepe Reina įsigijimo. Jis šiuo metu yra atsarginis "Milan" klube. ("Daily Mail")

***

Londono "Chelsea" norėtų gynybą sustiprinti "West Ham" atstovu Issa Diopu, už kurį sutiktų pakloti 40 mln. svarų sterlingų. Jo paslaugomis taip pat domisi Londono "Tottenham". ("Daily Express")

***

Londono "Crystal Palace" siekia pasiskolinti "Everton" puolėją Cenką Tosuną ir "Tottenham" krašto gynėją Kyle'ą Walkerį–Petersą. ("The Athletic")

***

"Sky Sports" praneša, kad "Chelsea" nusitaikė į kylančią Lisabonos "Benficą" žvaigždę Gedsoną Fernandesą. "Mėlynieji" saugą nori pasiskolinti 18 mėnesių trukmės sutarčiai. Vėliau "Chelsea" į jį galėtų įgyti visas teises už 55 mln. svarų sterlingų sumą.

***

"Napoli" susidomėjo "Brighton" puolėju Nealu Maupay'u, kuris yra vertinamas 40 mln. svarų sterlingų suma. ("Telegraph")

***

"Milan" rengiasi deryboms su Milano "Inter" dėl krašto puolėjo Matteo Politano įsigijimo, rašo "Sky Italy".

***

Londono "Tottenham" ekipa domisi "Barcelona" gynybos duetu – Nelsonu Semedo bei Samueliu Umtiti, tiesa, "Spurs" turi mažai šansų abu žaidėjus įsigyti iškart. ("Daily Mail")

***

50 mln. eurų suma įvertintas "Lille" saugas Boubakary Soumare sudomino visą krūvą klubų: Madrido "Real", "Tottenham", "Man Utd", "Chelsea", "Arsenal" ir "Atletico". (RMC)

***

Londono "Tottenham" nurodė kitiems klubams, kad Christianas Eriksenas yra prieinamas už 20 mln. eurų sumą. (Gianluca Di Marzio)

***

Į lenktynes dėl "Barcelona" gynėjo Jeano-Clairo Todibo įsijungė Gelzenkircheno "Schalke". "Milan" derybos su katalonais po mažu stoja. (AS)

***

"Marca" praneša, kad "Sevilla" gretose mažai rungtyniaujančiu Javieru Hernandezu susidomėjo Los Andželo "Galaxy" klubas.

***

OFICIALU: Lisabonos "Benfica" iki sezono pabaigos iš "San Lorenzo" pasiskolino kairiojo krašto gynėją Eliasą Pereyra.

***

OFICIALU: Madrido "Getafe" iš "Stoke City" iki sezono pabaigos išsinuomojo saugą Peterį Etobo.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...