Sausio 9 d. transferai ir gandai: G. Higuainas sutinka keltis į "Chelsea", F. de Jongas pasirinko "Barcą"

Sausio 1-ąją dieną Europoje atsidarė žiemos žaidėjų perėjimų langas, kuris tęsis iki pat mėnesio pabaigos.

Lankomiausias šalies futbolo naujienų portalas "EuroFootball.lt" savo lankytojams kiekvieną dieną pateiks įdomiausias naujienas apie galimus žaidėjų perėjimus ir jau įvykusius sandorius.


Paryžiaus "Saint-Germain" yra susidomėjusi "Valencia" saugu Carlosu Soleru, kuris domina ir kitus Europos grandus. Lengva derėtis su "šikšnosparniais" nebus – ispano sutartyje numatyta 80 mln. išpirkos suma. ("SuperDeporte")

***

"Barcelona" laimėjo kovą dėl Amsterdamo "Ajax" saugo Frenkie de Jongo įsigijimo. AS teigia, kad katalonai jau artimiausiomis dienomis gali paskelbti apie žaidėjo įsigijimą, kuris atsieis apie 75 mln. eurų.

***

"Sevilla" sporto direktorius patvirtino apie norą į komandą pasikviesti Alvaro Moratą, tačiau pabrėžė, kad užbaigti sandorį bus itin sudėtinga dėl "Chelsea" nenoro derėtis.

***

"Roma" ir Londono "Tottenham" pirmauja lenktynėse dėl "Torino" saugo Soualiho Meite įsigijimo. 24-erių metų žaidėjas sutiktų palikti klubą jau šią žiemą, tačiau turiniečiai siekia jį išlaikyti bet kokia kaina. ("Gazzetta dello Sport")

***

Milano "Inter" sutinka atsisveikinti su Ivanu Periščiumi, jog atsirastų papildomų pinigų Romos "Lazio" saugo Sergėjaus Milinkovičiaus-Savičiaus įsigijimui. ("Tuttosport")

***

"Barcelona" patvirtino, kad Jeanas-Clairas Todibo vasarą nemokamai prisijungs prie jų komandos, tačiau pats žaidėjas katalonus norėtų papildyti jau šią žiemą. "Barca", susidūrusi su gynėjų problemomis, svarsto apie šią galimybę, tačiau tada "Toulouse" ekipai tektų pakloti tam tikrą pinigų sumą. ("Mundo Deportivo")

***

Hectoras Herrera atsidūrė Italijos klubų akiratyje. "Milan" ir "Roma" daro viską, kad pasiektų išankstinį susitarimą su futbolininku, kurios kontraktas su "Roma" baigiasi artėjančią vasarą. ("La Gazetta dello Sport")

***

Sevilijos "Real Betis" iš Amsterdamo "Ajax" panosės nugvelbs Meksikos futbolo žvaigždę Diego Lainezą. "Marca" teigimu, abi šalys yra arti susitarimo.

***

Pastiprintimo saugų linijoje ieškanti PSG atkreipė dėmesį į "Roma" saugą Lorenzo Pellegrini, tačiau derybų nepradės be kitos vasaros. (Di Marzio)

***

Gonzalo Higuainas suderino asmenines kontrakto sąlygas su Londono "Chelsea", skelbia "Marca". Puolėjas į Londoną gali atvykti jau artimiausiomis dienomis, tačiau "mėlyniesiems" pirmiausia reikia atsisakyti Alvaro Moratos paslaugų.

***

Londono "Tottenham" aiškiai parodė Madrido "Real" klubui, kad Christianas Eriksenas vasarą nebus parduotas – už jį užsiprašė 250 mln. eurų. (AS)

***

"Manchester City" artimiausiu metu ketina pasiūlyti naują kontraktą komandos kapitonui Vincentui Kompany. ("The Guardian")

***

"Juventus" ir "Genoa" yra arti to, kad užbaigtų derybas dėl žaidėjų mainų – Į Turiną atvyktų Cristianas Romero, o į Genują išvyktų Stefano Sturaro. ("Calciomercato")

***

Dortmundo "Borussia" rimtai nusitaikė į "Gladbach" žvaigždę Thordaną Hazardą. Pasak leidinio "Bild", "geltonai juodi" yra pasiruošę pakloti rekordinę sumą klubui – 42 mln. eurų.

***

Mario Balotelli šią žiemą į "Marseille" neišvyks – sandoris buvo atšauktas, o jis "Nice" paliks tik pasibaigus kontraktui kitą vasarą. ("L'Equipe")

***

Madrido "Real" rimtai nusitaikė į naujuoju Pepe laikomą gynėją iš Brazilijos – Ederį Militao. "Porto" klube žaidžiantis universalus gynėjas šią žiemą gali būti išpirktas už 42 mln. eurų, vasarą jo išpirkos suma padidės iki 50 mln. eurų. ("Marca")

***

"Dalian Yifang" rimtai nusitaikė į "Marseille" žvaigždę Dimitri Payet. Kinijos aukščiausio lygos klubas už saugą pasiruošęs pakloti 25-30 mln. eurų. ("France Football")

***

OFICIALU: Benjaminas Pavardas kitą vasarą taps Miuncheno "Bayern" klubo žaidėju. Jis bavarams atsieis 35 mln. eurų.