Savo ekipos šansų nelaidojantis Solskjaeras: "Žaidėme taip blogai, kaip dar nesame žaidę"

"Manchester United" antradienį itin nesėkmingai pradėjo pasirodyma Anglijos lygos taurės pusfinalyje ir namuose rezultatu 1:3 nusileido "Manchester City" ekipai.

Po susitikimo "raudonųjų velnių" strategas Ole Gunnaras Solskjaeras teigė, kad jo komanda pirmajame kėlinyje žaidė taip blogai, kaip dar nėra žaidusi, tačiau įvartis antrajame, pasak norvego, leidžia ir toliau galvoti apie teigiamą rezultatą atsakomosiose rungtynėse.

"Po pirmojo praleisto įvarčio iki pat pertraukos žaidėme taip blogai, kaip dar nesame žaidę. Mes tiesiog lakstėme tarp varžovų, o mūsų spaudimas neveikė. Šiek tiek nuleidome galvas ir priėmėme klaidingus sprendimus.

Žinojome, kad "City" gali taip žaisti, jie jau yra tai demonstravę. Stebėjau jų pasirodymą praėjusį sezoną, kuomet "City" triuškino "Chelsea" ekipą, todėl toks varžovų žaidimas manęs nenustebino.

Per pertrauką turėjome bent iš dalies išspręsti savo problemas. Kažkas turėjo prisiimti atsakomybę ir mes tai padarėme antroje mačo pusėje.

Norėjome, kad pusfinalis nebūtų baigtas jau po pirmųjų rungtynių, todėl privalėjome laimėti antrąją mačo dalį. Žinoma, mūsų laukia sunki užduotis, tačiau vis dar turime už ko kabintis. Antrasis kėlinys suteikė mums viltį.

Nors užduotis laukia sunki, mes galime tai padaryti. Tiesiog turime eiti į priekį. Esame jau įrodę, kad galime serijos eigą pakeisti išvykoje. Tą padarėme praėjusį sezoną prieš PSG.

Turime tikėti, kad "Etihad" stadione galime pasiekti reikiamą rezultatą ir žengti į finalą", - po mačo kalbėjo O. G. Solskjaeras.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...